Au început înscrierile la turneul organizat de Champ du Golf! Ce premii sunt în joc

Razvan Nicolae   
in Golf
23/10/2018, 16:39
Au început înscrierile la turneul organizat de Champ du Golf! Ce premii sunt în joc GALERIE FOTO
Au început înscrierile la turneul organizat de Champ du Golf

Au început înscrierile la turneul Parade Golf MatchPlay de la Champ du Golf. Evenimentul toamnei în lumea golfului pune la bătaie câteva premii foarte atractive pentru cei care vor decide să ia parte la turneu.

Primul pas pentru a intra în turneu este înscrierea, care are ca dată limită, 15 noiembrie 2018. Înscrierile se pot face face la adresa de e-mail adrian@champdugolf.ro, telefonic: 0725918837 sau pe platforma am.golf. Cel mai important lucru, după data limită, 15 noiembrie 2018, nu vor mai fi acceptate înscrieri.

Când are loc turneul Parade Golf MatchPlay de la Champ du Golf

Turneul Parade Golf MatchPlay de la Champ du Golf se va desfăşura în sistem MatchPlay în perioada 16 noiembrie 2018 – 31 martie 2019. Primii trei clasaţi vor avea toate motivele să se mândrească, premiul constând într-o mică excursie în Scoţia, la „Casa Golfului”. Mai exact: două nopţi de cazare la B&B St. Andrews, cu mic dejun inclus în fiecare dimineaţă, două Green Fees pentru Eden Course şi Jubilee Course (două dintre terenurile din Complexul „St. Andrews Links”, supranumit şi „Casa Golfului), asistenţă 24/7, o vizită la St. Andrews GC şi bilete la Muzeul Britanic al Golfului.

Până atunci, iubitorii golfului sunt aşteptaţi la Champ du Golf, unde se pot antrena cu ajutorul sistemului TrackMan pentru a participa la Turneul Parade Golf MatchPlay, dar şi pentru celelalte turnee pe care le pregăteşte Champ du Golf.

St. Andrews Links – “Casa Golfului”

St. Andrews Links este unul dintre cele mai vechi complexuri de golf din lume. Localizat în localitatea Fife (Scoţia), nobilul sport a fost practicat aici încă din secolul al XV-lea. Cu şapte terenuri de golf (Old Course, The Castle Course, New Course, Jubilee Course, Eden Course, Strathtyrum Course şi Balgove Course), clubul este vizitat anual de iubitorii golfului. Tot la St. Andrews a fost inaugurat în 1990 Muzeul Golfului, care este situat în Clubul “The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews”.

Au început înscrierile la turneul organizat de Champ du Golf
Au început înscrierile la turneul organizat de Champ du Golf
Închide ×