Fotbal intern

Au început lucrările la stadionul “Ion Oblemenco”! “99% se va pune gazonul până la meciul cu Dinamo!”

18.10.2019 | 11:29
Stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Au început lucrările pentru a pune un nou gazon
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a cerut înlocuirea gazonului de pe stadionul “Ion Oblemenco”, iar lucrările au început în cursul zilei de vineri, 18 octombrie. Managerul formației din Bănie este încrezător și anunță că noua suprafață de joc va fi pusă cu trei zile înaintea partidei cu Dinamo.

Au început lucrările la stadionul “Ion Oblemenco”

În urmă cu câteva zile, primarul Mihail Genoiu anunța că lucrările la stadionul din Bănie vor dura 13 zile, împărțite astfel: 7 pentru decopertare, două pentru mintarea gazonului hibrid și încă 4 pentru testarea acestuia. Astfel, noua suprafață de joc ar trebui să fie gata pentru meciul care va avea loc pe 4 noiembrie, de la ora 20.30, dintre Universitatea Craiova și Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Înainte cu trei zile de meciul cu Dinamo vom avea gazonul pus. În zilele următoarele o să înceapă decopertarea. Totul e semnat, în principiu nu se mai poate întoarce nimic. 99% se va pune gazonul, hai să-mi iau o marjă de 1% că cine știe”, a spus Victor Pițurcă într-o conferință de presă susținută înaintea meciului Universității Craiova cu CFR Cluj.

Momentul în care se instala vechiul gazon de pe stadionul Ion Oblemenco

Gazonul este adus din Grecia

Victor Pițurcă, fostul selecționer al echipei naționale a României, a dezvăluit că noul gazon care va fi pus pe stadionul Ion Oblemenco este adus din Grecia și a explicat de ce. Conform spuselor managerului Universității Craiova, firma a dat asigurări că suprafața de joc e de cea mai bună calitate, iar clima grecilor se aseamănă cu cea din România.

ADVERTISEMENT

„Acest gazon hibrid vine din Grecia. A fost un reprezentant al clubului nostru, l-a văzut, gazonul este excelent. Aveam opțiuni să-l aducem din Olanda sau din Grecia. Am optat pentru Grecia pentru că firma care ni l-a pus la dispoziție a dat asigurări că e de cea mai bună calitate. În plus, clima grecilor se aseamănă cu a noastră”, a mai spus Victor Pițurcă.

  • 30.983 de locuri are stadionul “Ion Oblemenco”
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri