Au început negocierile pentru Răzvan Marin! E aproape de o echipă uriașă a Europei

Gabriel Esanu   
in Champions League
05/12/2018, 21:37
Au început negocierile pentru Răzvan Marin! E aproape de o echipă uriașă a Europei
Au început negocierile pentru Răzvan Marin. AS Roma, gata să plătească o sumă uriașă

Au început negocierile pentru Răzvan Marin. Mijlocașul celor de la Standard Liege este cel mai bine cotat fotbalist din România și are șanse foarte mari să schimbe clubul în această iarnă. AS Roma este foarte interesată de serviciile mijlocașului român. După ce oferta făcută în vară, 7,6 milioane de euro, a fost refuzată, “capitolinii” nu concep să rateze din nou negocierile.

Calciomercato.com scrie că omul care se ocupă de transferuri la AS Roma, Ramon Rodriguez Verdejo, cunoscut ca “Monchi”, a călătorit la Liege pentru a porni deja discuțiile cu oficialii belgieni în privința lui Marin. Este de așteptat ca oferta italienilor să se apropie de zece milioane de euro, iar românul să ajungă în Serie A chiar din această iarnă. În acest moment, negocierile sunt în plină desfășurare, mai scrie sursa citată.

Au început negocierile pentru Răzvan Marin! Mijlocașul a marcat deja pentru echipa națională

Răzvan Marin a ajuns la Standard Liege în urmă cu un an, pentru 2,4 milioane de euro, de la Viitorul, și s-a impus destul de repede ca un jucător de bază pentru formația belgiană. Un gol și patru pase decisive și-a trecut în cont, până în acest moment, Răzvan Marin. Este deja și un obișnuit al echipei naționale, pentru care a și marcat un gol în cele 12 selecții pe care a reușit să le adune.

 

Închide ×