Fotbal international

Au început pregătirile de transferuri pentru vara lui 2020. Sancho, Werner și Maddison sunt țintele coloșilor din Europa

12.02.2020 | 17:29
Au inceput pregatirile de transferuri pentru vara lui 2020 Sancho Werner si Maddison sunt tintele colosilor din Europa
ADVERTISEMENT

Perioada de mercato din iarnă s-a încheiat recent în campionatele de top ale Europei, însă alte mutări spectaculoase pe piața transferurilor se pun la cale în culise. Jadon Sancho, Timo Werner, James Maddison sau Jack Grealish sunt doar câteva dintre numele care vor reprezenta loviturile verii ale echipelor de top.

Se pun la cale transferurile pentru vara lui 2020. Sancho, Werner și Maddison, țintele granzilor

Puștiul celor de la Borussia Dortmund, Jadon Sancho (19 ani), este unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști din Europa. Cifrele sale impresionante în tricoul echipei lui Favre au atras atenția granzilor.

ADVERTISEMENT

În cele 29 de meciuri jucate pentru Dortmund în acest sezon, Sancho a marcat 15 goluri și a oferit 17 pase decisive în toate competițiile.

Miercuri, Sky Sports Germania a anunțat că Sancho va părăsi în vara lui 2020 echipa din Bundesliga. Aceeași sursă notează că englezul are mari șanse de a reveni acasă, Manchester United fiind destinația probabilă.

ADVERTISEMENT
  • 120.000.000 de euro este cota de piață a lui Jadon Sancho, conform Transfermarkt

Tot la echipa lui Ole Gunnar Solskjaer ar putea ajunge și revelația celor de la Leicester, James Maddison. ”Creierul” din jocul echipei lui Brendan Rodgers se află la mare căutare în Premier League.

Presa engleză a dezvăluit în această săptămână că șefii de pe ”Old Trafford” pregătesc o ofertă de 160.000.000 de lire sterline pentru Maddison și Jack Grealish (Aston Villa).

ADVERTISEMENT
  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui James Maddison
  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Jack Grealish

Liverpool caută atacant în Bundesliga

Campioana en-titre a Europei, a lumii și mai mult ca sigur viitoarea campioană a Angliei, Liverpool, îl urmărește cu atenție pe Timo Werner, atacantul celor de la RB Leipzig. De fotbalistul locului secund din Germania se mai interesează și Bayern, liderul campionatului.

ADVERTISEMENT

Jucătorul german de 23 de ani are un sezon 2019-2020 de excepție. În 30 de prezențe pentru Red Bull Leipzig în toate competițiile, Werner a marcat 25 de goluri și a oferit 9 pase decisive.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Timo Werner

Ajax vinde din nou în campionatele de top

După ce sezonul trecut a vândut jucători importanți la Barcelona și Juventus, Ajax Amsterdam se pregătește de noi afaceri importante.

Presa din Olanda scrie miercuri că londonezii de la Chelsea au bătut palma cu campioana din Eredivisie pentru marocanul Hakim Ziyech (26 de ani).

  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Hakim Ziyech
ADVERTISEMENT
Tags: