Stiri sportive

Jigniri din Argentina! Messi a sosit pe “meleag ţigănesc”

UPDATE - Lotul Argentinei a ajuns la Sala Polivalentă unde va avea loc şedinţa de pregătire. La aceeaşi oră ar fi trebuit să aibă loc antrenamente de taekwondo, însă sportivii care în mod...
03.03.2014 | 14:58
Jigniri din Argentina Messi a sosit pe meleag tiganesc

UPDATE – Lotul Argentinei a ajuns la Sala Polivalentă unde va avea loc şedinţa de pregătire. La aceeaşi oră ar fi trebuit să aibă loc antrenamente de taekwondo, însă sportivii care în mod normal se antrenau aici au fost anunţaţi mult prea târziu şi acum au fost evacuaţi pentru a li se face loc sud-americanilor. Naţionala Argentinei nu va mai susţine antrenamentul pe care-l avea astăzi programat la ora 18.30, pe stadionul Dinamo. În Ştefan cel Mare se vor pregăti doar portarii, în timp ce restul lotului se va antrena la Sala Polivalentă.

UPDATE – Presa din Argentina şi cel mai important ziar, Clarin, tratează pe larg sosirea lui Messi în România.  Clarin face însă o afirmaţie şocantă la adresa României, notînd: “Primul care a sosit pe meleagurile ţigăneşti a fost Sergio Romero”. 

UPDATE / Sosirea lui Messi în România înseamnă mobilizare generală! Unul dintre cei mai mediatizaţi fotbalişti ai momentului va beneficia de condiţii speciale la Bucureşti, la fel cum s-a întîmplat şi în vara lui 2012, atunci cînd starul argentinian a venit în România cu Barcelona pentru a o întîlni pe Dinamo. În ciuda faptului că atacantul nu a avut cerinţe speciale faţă de restul colegilor la unitatea hotelieră unde componenţii echipei se vor caza, paza acestuia va fi una foarte strictă.

Toată delegaţia va beneficia de un întreg etaj în hotel, în cadrul căruia va fi interzis accesul publicului străin de echipa Argentinei. În plus, Messi va avea doi agenţi de pază trimişi de Barcelona special pentru a-l avea sub supraveghere, fapt care s-a întîmplat şi în 2012. De asemenea, lotul şi membrii staff-ului vor beneficia de restaurant chiar la nivelul la care vor fi cazaţi, pentru a nu fi perturbaţi în vreun fel, dar şi de o cameră care va fi special amenajată pentru masajul de după şedinţele de pregătire şi de după meci.

UPDATE / Leo Messi a ajuns în România, în jurul orei 15:40 aterizînd pe aeroportul Henri Coandă. Alături de starul Barcelonei s-a aflat şi colegul său de la echipa spaniolă, Mascherano. Cei doi au fost luaţi de la aeroport şi transportaţi la Hilton, unde vor fi cazaţi. Maşina celor doi argentinieni a fost escortată de maşinile Poliţiei.

Jucătorii argentinieni au început să sosească în ţară, primul care a călcat pe pămînt românesc fiind portarul Sergio Romero.

La scurt timp după venirea portarului, şi-au făcut apariţia două dintre vedetele naţionalei, Gonzalo Higuain şi Ezequiel Lavezzi, de la Napoli, respectiv PSG.

Conform celor de la DolceSport, în cursul zilei de luni vor sosi şi Leo Messi şi Mascherano, care vor fi primiţi oficial la aeroportul Henri Coandă.

Sursa foto: digisport.ro

Tags: