Sport

Au început șicanele înainte de Csikszereda – Dinamo. Număr ridicol de bilete pentru Peluza Cătălin Hîldan

Peluza Cătălin Hîldan a primit un număr infim de bilete pentru meciul din Liga 2 Casa Pariurilor cu FK Csikszereda din etapa a 13-a.
03.11.2022 | 11:22
Au inceput sicanele inainte de Csikszereda  Dinamo Numar ridicol de bilete pentru Peluza Catalin Hildan
70 de bilete a primit galeria lui Dinamo pentru meciul de la Miercurea Ciuc. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo visează la un loc de play-off în Liga 2 Casa Pariurilor, chiar dacă jucătorii lui Ovidiu Burcă sunt pe locul 11, însă la doar patru puncte de locul șase, ocupat de Poli Iași.

Tensiuni înainte de FK Csikszereda – Dinamo. „Câinii” sunt puși pe scandal după ce au primit doar 70 de bilete la meciul de la Miercurea Ciuc

„Alb-roșii” joacă în deplasarea cu „ciucanii”, joi, 3 noiembrie, ora 20:00, iar meciul stă pe un butoi de pulbere după ce galeria lui Dinamo a primit doar 70 de bilete, adică puțin peste procentul minim de 5% din capacitatea stadionului, conform doardinamo.com.

ADVERTISEMENT

Stadionul Municipal din Miercurea Ciuc are o capacitate de 1.200 de locuri, iar arena va mai avea din primăvara lui 2023 o tribună de 1.400 de locuri. Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan sunt nemulțumiți și susțin că alte cluburi au primit un număr mai mare de bilete.

Chiar și în aceste condiții, galeria lui Dinamo va face deplasarea, iar pe stadion ar putea avea loc incidente, așa cum s-a întâmplat de multe ori și la Sfântu Gheorghe, unde fanii au avut scandări xenofobe la adresa maghiarilor. PCH e pusă pe scandal, iar suporterii dinamoviști și-ar fi achiziționat bilete și în alte zone ale stadionului de la Miercurea Ciuc.

ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe i-a propus lui Dinamo să joace meciul din Cupa României Betano la Sfântu Gheorghe

FANATIK a aflat că Sepsi le-a propus celor de la Dinamo să joace meciul din Cupa României Betano la Sfântu Gheorghe, însă liderii DDB s-au opus vehement.

 „Suportăm noi transportul, hotelul și toate cheltuielile de organizare”, a transmis patronul Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT

Meciul trebuia să se dispute inițial la Giurgiu, însă conducerea lui Dinamo a reușit să mute partida în București pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Dinamo, meciuri importante pentru suporteri: Csikszereda și Sepsi Sfântu Gheorghe

În decurs de doar șase zile, Dinamo va juca împotriva a două echipe susținute de minoritatea maghiară: FK Csikszereda și Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Dinamo a anunțat și prețul biletelor pentru meciul cu Sepsi

  • Peluze : 30 ron
  • Tribuna 2: 60 ron
  • Tribuna 1 : 80 ron
  • Vip: 120 ron

Arena „Arcul de Triumf” are o capacitate de 8.207, iar FANATIK a aflat că Dinamo va plăti 18.000 de euro pentru a disputa meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe pe acest stadion.

„Câinii” devin astfel prima echipă de club care își va disputa meciurile considerate pe teren propriu, pe stadionul construit pentru Federația Română de Rugby.

ADVERTISEMENT