Life

Au închiriat o casă, iar când au căutat informații pe internet despre fosta proprietară, au înlemnit. Cine era femeia

16.05.2020 | 18:28
Au inchiriat o casa iar cand au cautat informatii pe internet despre fosta proprietara au inlemnit Cine era femeia
ADVERTISEMENT

Două persoane din Sydney, Australia, au închiriat o casă, iar la scurt timp după ce s-au mutat au aflat un lucru teribil: una dintre femeile de care orașul uitase murise acolo, iar despre vilă se credea că era bântuită.

Chiriașii unei case din Sydney au înlemnit când au aflat povestea fostei proprietare a locuinței

Fosta proprietară, Natalie Wood, a fost dată dispărută în anul 2003, iar autoritățile din orașul australian oricât de mult au căutat-o au evitat, nu se știe de ce, să cerceteze chiar locuința în care aceasta trăia. La 8 ani după aceea, femeia de 81 de ani care fusese văzută ultima oară la o farmacie a fost găsită, în cele din urmă, moartă, în propria locuință, scrie smh.com.au.

ADVERTISEMENT

Ceva timp mai târziu, în 2016, înainte să fie pusă la vânzare, locuința și-a găsit temporar niște chiriași. Noii locatari au primit o scrisoare la adresa la care s-au mutat pe numele doamnei Wood, de la o firmă de cablu.

„Nu aveam de unde să știm cine a locuit aici înaintea noastră”

Au căutat apoi numele persoanei pe internet și au descoperit povestea femeii de care a uitat orașul Sydney.

ADVERTISEMENT

Tinerii nu s-au gândit că locuința aceea are o poveste atât de dramatică, nu și-au imaginat că acolo a stat fosta proprietară moartă timp de 8 ani de zile.

Au simțit că le fuge pământul de sub picioare mai ales că i-au căutat numele pe internet cu scopul de a-i înmâna plicul de la rețeaua națională de cablu.

ADVERTISEMENT

„Nu aveam nici cea mai mică idee. Nu aveam de unde să știm cine a locuit aici înaintea noastră. Și nici cum a sfârșit. Noi nu suntem din Australia, așa că nu-i știam povestea, deși a fost mediatizată intens. Mai mult, nu știu cum de o companie atât de mare, locală, a putut să comită gafa, în condițiile în care povestea sinistră a fost pe buzele tuturor, ani la rând”, a mărturisit unul dintre chiriași după ce a aflat întreaga poveste.

Compania națională de cablu din Australia a transmis apoi scuze publice pentru că a trimis acea scrisoare într-un loc unde proprietara nu mai trăia de mai bine de 5 ani și a promis că vor rectifica informațiile din baza de date.

ADVERTISEMENT
Tags: