Carousel hot news

Protestul fanilor lui FC U, oprit de jandarmi

UPDATE / Protestul organizat de suporterii de la FC U în faţa Primăriei Craiova a durat doar 20 de minute, deoarece în faţa instituţiei se aflau deja impresionante forţe de ordine, care au...
21.09.2013 | 13:44
Protestul fanilor lui FC U, oprit de jandarmi
Suporterii olteni au făcut spectacol în deplasarea de la Motru
ADVERTISEMENT

UPDATE / Protestul organizat de suporterii de la FC U în faţa Primăriei Craiova a durat doar 20 de minute, deoarece în faţa instituţiei se aflau deja impresionante forţe de ordine, care au cerut eliberarea zonei.

Victoria obţinuţă astăzi de FC U Craiova la Motru, împotriva Minerului, la ultima fază a jocului, i-a extaziat pe cei 200 de fani ai echipei lui Mititelu care au fost la meci. Aceştia au hotărît să le propună idolilor un protest ad-hoc împotriva rivalilor de la CS U Craiova.

ADVERTISEMENT

“Aşteptăm la ieşirea din Motru autocarul echipei şi vom pleca împreună către Craiova. Vom opri în faţa Primăriei ca să-i mai spunem o dată primarului Lia Olguţa Vasilescu că «Ştiinţa» e numai una. Femeia asta trebuie să înţeleagă că CS Universitatea Craiova nu există, iar echipa hibrid trebuie să dispară de pe «Ion Oblemenco»”, a declarat pentru FANATIK unul dintre liderii Peluzei Sud 97.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri