Life

Au îngropat securea războiului? Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut ore bune împreună. Reacția Biancăi Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost văzuți împreună în Constanța. Cei doi au petrecut ore bune alături de cei doi copii, ca pe vremea când formau o familie fericită.
30.08.2021 | 11:28
Au ingropat securea razboiului Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au petrecut ore bune impreuna Reactia Biancai Dragusanu
Au îngropat securea războiului? Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut ore bune împreună. Reacția Biancăi Drăgușanu
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a mers la sfârșitul săptămânii trecute la Constanța. Milionarul și-a petrecut timpul alături de Claudia Pătrășcanu și cei doi băieți, Nicholas și Gabriel.

După apariția imaginilor sunt mulți cei care se întreabă dacă cei doi se gândesc la o împăcare, asta după ce în ultimii ani au avut nenumărate întâlniri la tribunal.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a milionarului, Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție după ce a aflat totul.

Au îngropat securea războiului? Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut ore bune împreună

Sâmbătă, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au dat senzația pentru câteva ore că formează un cuplu fericit. Cei doi nu au mai fost văzuți în astfel de ipostaze de mult timp.

Cancan.ro a surprins imagini inedite. Milionarul, Claudia Pătrășcanu și cei doi băieți ai cuplului au petrecut mai multe ore la un mall din Constanța. Toți patru au venit cu aceeași mașină.

ADVERTISEMENT

Cei mai fericiți au fost de departe Nicholas și Gabriel, care alergau de la un părinte la altul. După ce s-au plimbat minute bune, micuții s-au dat și în mașinuțe.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău la Mall. Sursă foto: Cancan.ro

În final, toți s-au urcat în mașina milionarului și au plecat spre o destinație necunoscută.

Reacția Biancăi Drăgușanu, fosta iubită a lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu se pare că s-a despărțit de milionar, după ce acesta ar fi încercat să o abordeze pe Ema Uta, make-up artist-ul vedetelor din România. Blondina a plecat în vacanță, dar înainte s-a întâlnit cu Bădălău în aeroport pentru a purta o discuție.

ADVERTISEMENT

După ce fostul ei iubit a fost surprins cu Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție.

Aceasta a postat un filmuleț de la Asia Express în care apar Ana Morodan și Adrian Teleșpan purtând un dialog spumos.

ADVERTISEMENT

“Când bff (prietena cea mai bună) vrea să spună un banc, dar o întrerupi”. Apoi auzind vocea lui Adrian Teleșan, “Taci, fă, un pic, să zic un banc!”. Apoi, Ana Morodan spune: “Fă, pentru asta ai făcut o criză de isterie?”. 

Ca de fiecare dată, Bianca Drăgușanu a postat și o mulțime de fotografii în care apare în ipostaze provocatoare.

ADVERTISEMENT