Fotbal intern

Au loc nereguli la FRF? “Sunt lucruri grave. Am atras atenţia!”

Marcel Puşcaş, unul dintre candidaţii la şefia FRF, i-a adus mai multe acuze lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte de la Casa Fotbalului.
28.03.2018 | 22:09
Au loc nereguli la FRF?
ADVERTISEMENT

Actualul angajat de la Casa Fotbalului susţine că este printre puţinii oameni care încă mai lucrează pentru FRF, deoarece a semnat un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, care nu cuprinde o fişă a postului.

”Am rămas în continuare la FRF pentru că domnului Burleanu, că el decidea până la urmă, îi era foarte greu să mă dea afară pentru că aveam dreptate, o dată, şi doi, am un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, care nu are nicio fişă a postului, dacă vă imaginaţi aşa ceva, şi ca mine sunt încă 50-60 de colegi în FRF care nu avem o fişă a postului. Deci nu poţi să-mi spui ce am de făcut. Dacă aude ITM-ul lucrul acesta e o problemă. După aia o să spună că Puşcaş anunţă ITM-ul să vină să facă un control la FRF”, a declarat Marcel Puşcaş la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

“Am atras atenţia şi nici până astăzi nu am fişa postului!”

 ”Acest semnal de alarmă face parte din cele vreo 258 de amendamente, soluţii, propuneri… Am atras atenţia şi nici până astăzi nu am fişa postului. Vorbim de lucruri măreţe, dar o banală fişă a postului nu suntem în stare să facem. De asta candidez domnule Enăchescu, sunt lucruri grave”, a mai spus candidatul la şefia FRF.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri