Au loc nereguli la FRF? “Sunt lucruri grave. Am atras atenţia!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
28/03/2018, 22:09
Au loc nereguli la FRF? “Sunt lucruri grave. Am atras atenţia!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Actualul angajat de la Casa Fotbalului susţine că este printre puţinii oameni care încă mai lucrează pentru FRF, deoarece a semnat un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, care nu cuprinde o fişă a postului.

”Am rămas în continuare la FRF pentru că domnului Burleanu, că el decidea până la urmă, îi era foarte greu să mă dea afară pentru că aveam dreptate, o dată, şi doi, am un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, care nu are nicio fişă a postului, dacă vă imaginaţi aşa ceva, şi ca mine sunt încă 50-60 de colegi în FRF care nu avem o fişă a postului. Deci nu poţi să-mi spui ce am de făcut. Dacă aude ITM-ul lucrul acesta e o problemă. După aia o să spună că Puşcaş anunţă ITM-ul să vină să facă un control la FRF”, a declarat Marcel Puşcaş la Telekom Sport.

“Am atras atenţia şi nici până astăzi nu am fişa postului!”

 ”Acest semnal de alarmă face parte din cele vreo 258 de amendamente, soluţii, propuneri… Am atras atenţia şi nici până astăzi nu am fişa postului. Vorbim de lucruri măreţe, dar o banală fişă a postului nu suntem în stare să facem. De asta candidez domnule Enăchescu, sunt lucruri grave”, a mai spus candidatul la şefia FRF.

Închide ×