Au luat o cameră la hotel. Au deschis uşa şi au rămas îngroziţi, ce îi aştepta

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
03/08/2016, 20:05
Au luat o cameră la hotel. Au deschis uşa şi au rămas îngroziţi, ce îi aştepta

Cum e să îţi iei o cameră la un hotel care pare să arate îngrijit, înclusiv doamne drăguţe la recepţie, însă de îndată ce ajungi în cameră să găseşti totul murdar şi defect? Ei bine, un cuplu a avut un adevărat şoc, când a ajuns în camera.

Camera era plină de gândaci, paturile erau stricate, iar lenjeria plină de sânge.  Dan Bell, cel care a postat filmuleţul pe internet a declarat că la recepţie întâlneşti doamne draguţe şi că hotelul pare în regulă, însă de îndată ce a deschis uşa camerei, situaţia s-a schimbat complet, părea o altă lume. “Cei care curăţă camere ar trebui să fie mai atenţi data viitoare, camera arăta groaznic”, a spus Dan.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×