Au mai rămas opt! Cum arată acum cotele la câștigarea CM 2018 pentru fiecare națională

Alin M   
în Sport
04/07/2018, 00:28
Au mai rămas opt! Cum arată acum cotele la câștigarea CM 2018 pentru fiecare națională
Trofeul Cupei Mondiale așteaptă să fie ridicat deasupra capului

Anglia a eliminat dramatic Columbia la loviturile de departajare și a completat faza sferturilor de finală de la CM 2018. Dintre cele opt naționale rămase în competiție, Brazilia are cele mai mari șanse la trofeu, conform cotelor oferite de bookmakerii de la Betano.

Neymar și compania sunt creditați cu 3.80 să triumfe în Rusia, deși au parte de un traseu extrem de dificil. Dacă vor elimina Belgia în „sferturi”, în următoarea fază vor da peste învingătoarea meciului Uruguay – Franța. Echilibrate se anunță meciurile și pe cealaltă parte de tablou. Anglia are meci cu Suedia, în vreme ce țara gazdă Rusia joacă împotriva Croației.

Suedia, surpriza supremă?

Am asistat până acum la un Mondial plin de surprize, în care Germania, Argentina, Spania și Portugalia au părăsit deja competiția. Mergând pe această linie, cota Suediei devine atrăgătoare. Nordicii nu joacă deloc rău, mai ales pe faza de apărare, scăpând fără gol primit în trei dintre cele patru meciuri avute! În plus, vor întâlni o națională a Angliei obosită după jocul împotriva Columbiei, decis după penalty-uri, așa că șansele lor de a ajunge măcar în semifinale sunt decente.

Pariorii sunt cu ochii pe Croația

Croația a jucat foarte bine în faza grupelor, iar pariorii au prins imediat drag de această națională în a cărei lot se regăsesc numeroși jucători de top în Europa. Croații au acum o cotă de 7.50 la trofeu și se pregătesc pentru un duel cu Rusia în faza sferturilor de finală.

Cote câștigătoare CM 2018
Brazilia @ 3.80
Franța @ 5.10
Anglia @ 5.20
Belgia @ 7.20
Croația @ 7.50
Uruguay @ 17.00
Rusia @ 21.00
Suedia @ 29.00*

*Cote oferite de casa de pariuri online Betano

Închide ×