Pariuri sportive

Au mai rămas opt: cum evoluează cotele pentru câștigarea Cupei Mondiale

04.07.2018 | 16:18
Au mai ramas opt cum evolueaza cotele pentru castigarea Cupei Mondiale
Harry Kane este favorit să fie golgeter la CM 2018

www.betarena.ro

Doar opt echipe au mai rămas în competiție pentru câștigarea Cupei Mondiale. Patru dintre ele – Anglia, Brazilia, Franța și Uruguay – au mai cucerit trofeul în istorie, însă acest turneu final pare unul al surprizelor, mai degrabă decât unul în care favoritele să facă legea. Germania, Spania, și Portugalia au fost eliminate prematur, în timp ce Anglia a avut nevoie de noroc, în sfârșit, la penalty-uri pentru a trece de Columbia. Așadar, cine va câștiga turneul final din Rusia?

Brazilia e considerată încă principala favorită! Cu o cotă de 3,75 la BetArena, brazilienii sunt pe partea mai dificilă a tabloului de la acest turneu final, dar au câștigat ultimele trei partide cu același scor, 2-0. E drept, adversarii au fost mai slabi decât ceea ce ar urma să întâlnească naționala braziliană, însă argumentele pro în favoarea Braziliei sunt mai multe decât cele contra. Poate pentru prima dată, naționala braziliană arată mai mult ca una europeană, cu organizare defensivă excelentă și un atac în care Jesus sau Neymar nu strălucesc neapărat, dar domină apărările adverse. Belgia e un test important pentru brazilieni, la fel cum ar fi și o eventuală semifinală contra Franței. Așadar, oboseala acumulată în astfel de partide e un argument contra Braziliei.

Franța și Anglia sunt următoarele favorite în ierarhia cotelor la BetArena, ambele având o cotă de 5,00. Englezii au avantajul părții mai ușoare de tablou, în timp ce Franța a avut probleme cu echipele care nu le-au oferit spații pentru ca jucătorii de viteză precum Kylian Mbappe sau Antoine Griezmann să își dezvolte această calitate. Adică exact stilul pe care îl are viitoarea adversară, Uruguay, sau la ce s-ar putea aștepta francezii într-o partidă în semifinale cu Brazilia. De partea cealaltă, englezii trebuie să treacă de Suedia, iar mai apoi de Croația sau Rusia pentru a fi în finală. Așadar, cota de 5,00 oferită de BetArena poate fi valoaroasă. Singurele semne de întrebare pentru naționala lui Gareth Southgate apar în defensivă, acolo unde Anglia a primit gol în fiecare meci până acum.

Belgia și Croația au un traseu dificil până în finală și sunt cotate cu 7,00 la BetArena, iar pariorii care vor să mizeze pe surprize pot încerca o victorie finală a naționalei din Uruguay (17,00) sau a Rusiei (20,00) și Suediei (25,00).

Kane, marele favorit la Gheata de Aur. Poate cineva să-l oprească?

www.betarena.ro

Odată cu golul marcat din penalty împotriva Columbiei, Harry Kane a ajuns la șase reușite la acest turneu final. Atacantul lui Tottenham e lider detașat în clasamentul golgheterilor, având două goluri peste Romelu Lukaku și trei peste Neymar sau Kylian Mbappe. Așadar, Kane este mare favorit în a-și îndeplini obiectivul la acest turneu final, unul declarat, acela de a cuceri Gheata de Aur a Mondialului din Rusia. Parcursul Angliei este exact cum și-au dorit englezii, unul care pare, la prima vedere, mai ușor decât al marilor adversare ale naționalei din Albion. Un meci cu Suedia în sferturi, urmat de o eventuală întâlnire cu Croația sau Rusia în semifinale, îi avantajează pe jucătorii lui Southgate, dar și pe Kane, care are o cotă de 1,22 la BetArena pentru a câștiga Gheata de Aur.

Totuși, Romelu Lukaku nu ar trebui subestimat. Cotat cu 10,25, așadar o cotă valoroasă, Lukaku are patru goluri și evoluează pentru cel mai bun atac de la Mondial, o echipă care a marcat de 12 ori până acum la acest turneu final. Singura problemă o reprezintă parcursul Belgiei, care întâlnește Brazilia în sferturi, iar în eventualitatea în care trece de naționala braziliană, întâlnește câștigătoarea dintre Franța și Uruguay. Și Kylian Mbappe, care la 19 ani a reușit o dublă cu Argentina, cel mai tânăr jucător de la Pele încoace care marchează de două ori în același meci la o Cupă Mondială, este cotat cu șanse să cucerească acest trofeu individual. Francezul are trei goluri, așadar trei mai puține decât Kane, dar e considerat deja de mulți un fenomen, pariorii care vor să riște putând miza pe Mbappe la o cotă de 13,00 la BetArena.