News

Au milioane de euro si soţii frumoase. 5 bărbaţi celebri care s-au cuplat cu dădacele

Motivul despărţirii lui Ben Affleck de Jennifer Garner ar fi bona pe care cei doi au avut-o. Femeia de 28 de ani susţine că ar avea o relaţie amoroasă cu actorul. Aventurile bărbaţilor celebri...
03.08.2015 | 12:13
Au milioane de euro si sotii frumoase 5 barbati celebri care sau cuplat cu dadacele

Motivul despărţirii lui Ben Affleck de Jennifer Garner ar fi bona pe care cei doi au avut-o. Femeia de 28 de ani susţine că ar avea o relaţie amoroasă cu actorul. Aventurile bărbaţilor celebri cu cele care ar trebui să aibă de grijă de copiii lor se pare că sunt o practită des întâlnită.

Iată şi alte vedete care s-au cuplat cu bonele.

 

Ben Affleck

După o relaţie de mai bine de zece ani şi naşterea a trei copii, Ben Affleck a depus într-un mod cu totul surpinzător actele de divorţ. Bărbatul vrea să iasă din căsnicia aparent fericită cu actriţa Jennifer Garner. Presa de scandal din Statele Unite a scos la iveală faptul că celebrul actor ar putea avea o relaţie cu fosta dădacă a copiilor săi, o tânără în vârstă de 28 de ani pe nume Christine Ouzounian, care s-ar fi lăudat în faţa prietenilor săi că se iubeşte cu Affleck. Ben a negat zvonurile despre presupusa relaţie dintre el şi dădacă.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFIILE SÎNT VIRALE PE INTERNET! COSTUMUL DE BAIE LASĂ LA VEDERE TOT!

Arnold Schwarzenegger

Una dintre cele mai scandaloase astfel de întâmplări îl are în prim-plan pe actorul şi fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger. Vedeta seriei “Terminator” a avut de-a lungul anilor o relaţie cu menajera familiei, Mildred “Patty” Baena, care i-a oferit şi un fiu, în prezent în vârstă de 17 ani. Infidelitatea a ieşit la suprafaţă în 2011 şi a pus capăt mariajului de 25 de ani dintre Arnold şi soţia sa, Maria Shriver, cu care actorul are patru copii.

Azi e ziua Mihaelei Rădulescu! Cum arăta DIVA la 18 ani! E de NERECUNOSCUT: NEMACHIATĂ şi cu părul NEÎNGRIJIT!

Ethan Hawke

Căsnicia de cinci ani dintre celebrii actori Ethan Hawke şi Uma Thurman s-a încheiat brusc când bărbatul a început o aventură cu Ryan Shawhughes, dădaca celor doi copii ai săi şi ai vedetei din “Kill Bill”. La scurt timp după divorţul de Uma, Ethan s-a căsătorit cu fosta dădacă, având în prezent doi copii cu aceasta.

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

Jude Law

În urmă cu zece ani, actorul britanic Jude Law a transmis o scrisoare deschisă presei din Regatul Unit, în care îi cerea scuze logodnicei sale de la acea vreme, actriţa Sienna Miller, pentru că a călcat strâmb. Jude Law a recunoscut că a avut o aventură cu dădaca celor trei copii ai săi, o tânără în vârstă de 22 de ani. Infidelitatea sa a dus la destrămarea relaţiei sale cu frumoasa actriţă.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

Robin Williams

Regretatul actor, care s-a sinucis în luna august a anului trecut, a avut de-a lungul vieţii parte de numeroase scandaluri. Unul dintre ele a fost provocat de faptul că şi-a înşelat prima soţie, pe Valerie Vellardi, cu dădaca fiului lor, Zack. După despărţirea de Valerie, Robin s-a căsătorit cu bona Marsha Garces, care care i-a dăruit doi copii şi i-a fost soţie timp de 21 de ani, până în 2010, când au divorţat.

Sursă: www.eva.ro