Fotbal international

Au păţit-o şi mai rău în Premier League! Henţul de la Sevilla – CFR Cluj, precedent cu doar 5 zile înainte în Anglia. VIDEO

28.02.2020 | 13:02
Au patito si mai rau in Premier League Hentul de la Sevilla  CFR Cluj precedent cu doar 5 zile inainte in Anglia VIDEO
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a plecat eliminată și extrem de frustrată de la Sevilla după returul 16-imilor Europa League. Clujenii au marcat în minutul 87 un gol care părea să fie cel al calificării, însă VAR-ul a intervenit și a anulat reușita lui Păun, aducând mulți nervi în tabăra ardelenilor. Cu doar cinci zile înainte de

Henţul de la Sevilla – CFR Cluj a avut un precedent cu doar 5 zile înainte în Anglia

Dan Petrescu și-a început în mod furtunos conferința de presă de după meciul cu Sevilla. ”Incredibil. Am dat un gol valid. Nu este niciun henţ, nu e nimic. Am regulamentul aici. Este clar. Trebuia să se uite la VAR doar dacă era fază clară. Dacă era în poarta noastră, nimeni nu se uita la VAR”, a spus tehnicianul campioanei.

ADVERTISEMENT

Cu doar cinci zile înainte de meciul FC Sevilla – CFR Cluj, o fază similară s-a petrecut în Premier League, acolo unde Bournemouth, a trecut prin aceleași momente ca și CFR Cluj în deplasarea de la Burnley.

În minutul 22 al partidei care a avut loc sâmbătă, în runda a 27-a a campionatului britanic, oaspeții au avut un gol anulat de VAR. Condițiile au fost și mai ”neclare” decât cel din cazul lui Lacina Traore.

ADVERTISEMENT

La scorul de 1-0 pentru gazde, gazdele au un corner și egalează prin reușita lui Callum Wilson. Golul lui Bournemouth a fost la fel de efemer precum cel al CFR-ului.

Imediat, VAR-ul a intervenit și a anulat execuția lui Wilson. Motivul: un henț anterior la colegul atacantului englez, Adam Smith.

ADVERTISEMENT

Arbitrajul video a considerat că, înainte ca mingea să ajungă la Wilson, a atins partea superioară a mâinii lui Smith. Reluările arată într-adevăr acest lucru, însă faza e mult mai neclară decât cea petrecută la Sevilla cu Traore.

Antrenorul lui Bournemouth: ”Nu am mai văzut așa ceva!”

Imediat după ce i-a fost anulat golul, echipa oaspete a căzut și avea să piardă partida cu 0-3.

Eddie Howe, managerul lui Bournemouth, a fost extrem de supărat după finalul meciului cu Burnley și a spus că această fază a contat foarte mult.

ADVERTISEMENT

”Încă nu am mai văzut așa ceva în Premier League. Psihologic, am căzut, pentru că în loc de 1-1 s-a făcut apoi 2-0. Și jucătorii mei au emoții și trăiesc partida, iar acel moment ne-a dărâmat”, a spus Howe.

ADVERTISEMENT