Au pierdut în Europa, dar vor să bată STEAUA: “Vrem să spălăm RUŞINEA!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
30/07/2016, 00:01
Au pierdut în Europa, dar vor să bată STEAUA: “Vrem să spălăm RUŞINEA!”

STEAUA. Viitorul lui Gheorghe Hagi a pierdut ruşinos la meciul de debut în Europa, 5-0, cu belgienii de la Gent. Romario Benzar şi Aurelian Chiţu vor să spele ruşinea din preliminariile Ligii Europa, printr-o victorie împotriva Stelei, în a doua etapă a Ligii 1.

“Acesta este nivelul României şi cel al Belgiei, dar sperăm ca la meciul cu Steaua să spălăm ruşinea”, a spus Romario Benzar.

“Nu ştiu dacă trebuie să găsim vinovaţi pentru înfrîngerea asta, n-am interpretat cum trebuie jocul, iar moralul este la pămînt, sper ca în două zile să fie mai bine”, a spus şi Aurelian Chiţu.

Partida Viitorul-Steaua se va disputa duminică, de la ora 21:00, la Ovidiu.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×