Life

Au plătit o sută de mii de euro pentru apartamentele lor. Sunt disperați să se mute acum. Ce s-a întâmplat

Au achitat mii de euro pentru locuințe, dar în prezent abia așteaptă să le vândă. De ce au luat această decizie radicală.
26.05.2023 | 17:16
Au platit o suta de mii de euro pentru apartamentele lor Sunt disperati sa se mute acum Ce sa intamplat
Au achitat mii de euro pentru locuințe, dar în prezent abia așteaptă să le vândă. De ce au luat această decizie radicală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Au plătit o sută de mii de euro pentru apartamentele lor. Sunt disperați să se mute acum. Ce s-a întâmplat. Proprietarii au explicat care sunt motivele pentru care sunt determinați să facă această schimbare.

Au achitat mii de euro pentru locuințe, dar în prezent abia așteaptă să le vândă. De ce au luat această decizie radicală

Foarte multe persoane au ales să se mute în urmă cu ceva vreme în comuna Sânpetru, la doar 8 kilometri de municipiul Brașov, și au achitat mii de euro pentru locuințe. În prezent, majoritatea abia așteaptă să le vândă.

ADVERTISEMENT

Au crezut că scapă de aglomerația din oraș și că se pot bucura de aer curat și liniște, însă s-au înșelat amarnic. După ani petrecuți în localitate au luat decizia să renunțe la apartamentele pentru care au dat peste 100.000 de euro.

Suma a fost achitată pentru spațiile cu 3 camere, în timp ce un apartament cu două camere se vinde cu 78.000 de euro. Autoritățile spun că în ultimii 15 ani au fost aprobate peste 250 de planuri urbanistice zonale.

ADVERTISEMENT

„Nervii sunt întinşi la maxim şi ajungi la limita răbdării. Casa noastră a fost pusă la vânzare, acesta este principalul motiv pentru care, dacă pot spune așa, dăm o viață cât de cât liniștită, în afara orașului, pe una probabil la fel de agitată.

Vom reveni la agitația din oraș”, a declarat o femeie din Sânpetru care lucrează și își duce copilul la creșă în Brașov, pentru observatornews.ro. Din păcate, casele sunt amestecate printre blocuri și spațiul verde e din ce în ce mai puțin.

ADVERTISEMENT

Apartamentele din Sânpetru, o mare țeapă?

Apartamentele din Sânpetru care promiteau liniște și dealuri verzi la marginea comunei au ajuns să fie văzute ca o mare țeapă. Proprietarii lor au realizat în cele din urmă că petrec foarte multe ore în trafic pentru a ajunge în Brașov.

„Felul în care sunt vândute aceste apartamente, sunt prezentate ca fiind la zece minute de mers, față de centrul orașului. Ei bine, zece minute de mers, poate au fost valabile aceste informații în urmă cu zece ani de zile.

ADVERTISEMENT

În momentul în care aduci două mii de apartamente, două mii de mașini, evident, aceste intervale de timp cresc”, a declarat primarul orașului Brașov, Allen Coliban, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: