Au primit INTERZIS de la Ligă! "Să vă MUTAŢI pe alt stadion!"

Veste proastă primită de CSU Craiova. Oltenii nu vor mai putea juca meciurile din Liga 1 pe stadionul Extensiv, după ce au primit o notificare de la LPF în care sînt anunţaţi că trebuie să îşi găsească un stadion care are nocturnă.

"Clubul Universitatea Craiova a fost notificat de către Liga Profesionistă de Fotbal, la cererea deţinătorului de drepturi tv şi al televiziunilor, că nu i se vor programa jocurile de pe teren propriu dacă nu va evolua pe un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă.

Clubul nostru anunţă suporterii alb-albaştri că, împreună cu Liga şi televiziunile deţinătoare de drepturi, depune eforturi pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru desfăşurarea meciurilor de pe teren propriu în Bănie.

Ştiinţa a fost, este şi va rămâne echipa Olteniei, iar din punctul nostru de vedere trebuie să evolueze în capitala fotbalului din regiune, Craiova. Aici unde se construieşte un stadion de cinci stele, cu o capacitate de peste 30.000 de locuri, un templu al fotbalului craiovean şi o casă primitoare pentru meciurile echipei naţionale", se arată într-un comunicat emis de clubul CSU Craiova.

În aceeaşi situaţie se află şi stadionul din Voluntari, astfel că echipa ilfoveană ar putea să revină pe Ştefan cel Mare în următoarea perioadă.