News

Caz șocant la maternitate! Au primit un șobolan mort în locul bebelușului decedat la naștere

Doi columbieni au primit un șobolan mort în locul bebelușului decedat la naștere.
22.05.2021 | 14:01
Caz șocant la maternitate! Au primit un șobolan mort în locul bebelușului decedat la naștere
Tragedia s-a petrecut într-un spital din Columbia. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Din păcate este povestea adevărată prin care Jari Daniela Velez și Daniel Alejandro Jaramillo au fost bevoiți să treacă.

Cei doi au așteptat cu nerăbdarea venirea pe lume a fetiței lor. În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, micuța a murit în timpul nașterii.

Au primit un șobolan mort în locul bebelușului care a decedat la naștere

Totul s-a petrecut la finalul săptămânii trecute, mai exact pe 15 mai, în unitatea medicală Tomas Uribe Uribe din Tulua.

ADVERTISEMENT

La puține clipe după nefericitul eveniment, Daniel a mers la morgă. Acesta a dorit să-și vadă chiar și în aceste condiții fetița care trebuia să poarte numele Emily Samara.

Doar că, bărbatul a avut parte de adevărat un șoc. Concret, în cutia în care trebuia să fie trupul neînsuflețit al copilului său, Daniel a găsit o pereche de mănuși din latex și un șobolan mort.

ADVERTISEMENT

Extrem de revoltate, rudele celor doi au luat cu asalt rețelele de socializare și au făcut cunoscut cazul în întreaga lume. Nu a durat mult până când presa internațională a intrat pe fir.

“Cei de la spital ne-au dat un șobolan mort. Le solicit să ne dea fata”, a fost mesajul postat de Majo Velez, verișoara lui Jari.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, reprezentanții spitalului au transmis un comunicat de presă. Aceștia și-au cerut scuze familiei. Mai mult de atât, au anunțat o anchetă internă.

În ciuda măsurilor, deocamdată, nimeni nu știe unde este trupul neînsuflețit al fetiței. „Tot ceea ce cer este dreptate și trupul copilului meu, astfel încât să-i ofer o înmormântare creștinească”, a spus Daniel în presa locală.

ADVERTISEMENT

Familia îndoliată a depus plângere împotriva spitalului și Poliția a demarat o anchetă. Conform primelor informații, mai mulți medici au fost anchetați.

Și cei de la medicină internă trebuie să răspundă întrebărilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri