Carousel hot news

Rapidul, ameninţat: “Ne dorim un meci cu Steaua în Bănie!”

Ionel Gane a vorbit despre partida contra Rapidului, din turul preliminar Cupei Ligii. Tehnicianul lui CS U Craiova este convins că gruparea sa se va impune în Giuleşti, stadion care i-a purtat...
Autor: Răzvan Scarlat | 14.07.2014 | 16:43
Rapidul, ameninţat: “Ne dorim un meci cu Steaua în Bănie!”

Ionel Gane a vorbit despre partida contra Rapidului, din turul preliminar Cupei Ligii. Tehnicianul lui CS U Craiova este convins că gruparea sa se va impune în Giuleşti, stadion care i-a purtat noroc de fiecare dată.

“După o lună de antrenamente sîntem pregătiţi să înfruntăm Rapidul. Faptul că la ei sînt probleme de lot, organizatorice, că s-a produs schimbare de antrenor nu înseamnă că vom avea un meci uşor. În plus, ştiu ce presiune exercită tribunele din Giuleşti. Am simţit bine jucătorii în această perioadă, sper ca la ora meciului să fie în formă maximă şi să debutăm cu dreptul. Pentru noi nu există altă opţiune decît calificarea. Mi-a purtat noroc Giuleştiul, şi ca antrenor, şi ca jucător. Aşteptăm cît mai mulţi suporteri olteni în Giuleşti, pentru că farmecul fotbalului îl dau fanii, s-a văzut inclusiv la acest Mondial”, a spus Gane pentru site-ul clubului.

Tehnicianul lui CS U Craiova a anunţat că obiectivul oltenilor este clasarea în prima jumătate a clasamentului şi aşteaptă cu nerăbdare o eventuală partidă cu Steaua, din primul tur al Cupei Ligii. Pentru a da piept cu roş-albaştrii, CS U trebuie să treacă de Rapid în partida de miercuri.

“Craiovei i-au lipsit astfel de derby-uri, în opinia mea este bine că pornim cu meciuri tari. E nevoie de concentrare maximă pentru că ne dorim să aducem Steaua în Bănie, să bucurăm astfel suporterii cu un meci de gală. Astfel de meciuri, cum sînt cele din Cupa Ligii, ne călesc mai bine pentru ce va urma în campionat. Indiferent de cum vom începe sezonul, chiar dacă vom lega mai multe rezultate pozitive, obiectivul în acest sezon va rămîne acelaşi: o clasare în prima jumătate a ierarhiei”, a spus Gane.

La rîndul său, căpitanul lui CS U, Mihăiţă Pleşan, a declarat: “Ne aşteaptă un meci de Cupă, care este diferit faţă de cele de campionat, dat fiind că aici orice greşeală costă şi nu o mai poţi remedia. Rapid este o echipă de tradiţie, frumoasă. Giuleştiul este un stadion care împinge echipa de la spate, dar sîntem pregătiţi. În Cupa Ligii, ca şi în Cupa României ne dorim să mergem cît mai mult în competiţie, dacă s-ar putea chiar să prindem finala. Pentru orice jucător cele mai frumoase meciuri sînt cu Steaua, Dinamo şi Rapid, pentru că se joacă cu stadionul plin şi au o încărcătură aparte”.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!