News

Au restituit o borsetă cu 13.000 de euro pierdută de un şofer. Poliția avea imagini cu ele când luau banii

27.02.2021 | 12:00
Au restituit o borsetă cu 13.000 de euro pierdută de un şofer. Poliția avea imagini cu ele când luau banii
Tinerele au adus borseta la Secția de Poliție. Sursa foto - Poliția Argeș
ADVERTISEMENT

Au restituit o borsetă cu 13.000 de euro pierdută de un şofer. Este povestea a trei tinere din județul Argeș. Acestea au adus borseta după ce poliţiştii au făcut publice imaginile cu ele.

Interesant este că dacă nu ar fi restituit banii, toate fetele s-ar fi ales cu dosar penal. Totul s-a petrecut la finalul acestei săptămâni, mai exact, vineri, 26 februarie, în jurul orei 16:00.

ADVERTISEMENT

Atunci, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de un bărbat de 38 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 15:00, a pierdut o borsetă auto.

Au restituit o borsetă cu 13.000 de euro pierdută de un şofer neatent

În interiorul ei se afla suma de peste 13.000 de euro. Bărbatul le-a transmis agențile că era pe Bd. Fraţii Goleşti din oraş când a rămas fără borsetă.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit iniţial dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit. Poliţiştii au făcut verificări și au analizat imaginile făcute de camerele de supraveghere din zonă.

Nu au mai stat pe gânduri şi au făcut publice imaginile în mass-media. Concret, în filmare, apăreau trei tinere, iar pe înregistrări se vedea cum una dintre ele ţinea chiar obiectul cu pricina.

La doar câteva ore după mediatizarea imaginilor, vineri seara, în jurul orelor 22.00, cele trei au predat borseta la Secţia 4 Poliţie Piteşti.

ADVERTISEMENT

De remarcat că fetele au vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani. Adevărul notează că acestea au predat borseta de teama unui dosar penal.

De altfel, între timp, imaginile cu ele deveniseră virale în presa locală. Mai mult de atât, și televiziunile erau interesate de subiect, drept pentru care șansele să nu fie descoperite erau aproape nule.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri