News

Au sfidat ordonanţele militare şi au făcut petrecere de 1 mai! S-au dat singuri de gol: “Să vină poliţia!”. Video

01.05.2020 | 19:37
Au sfidat ordonantele militare si au facut petrecere de 1 mai Sau dat singuri de gol Sa vina politia Video
ADVERTISEMENT

Nu toată lumea a stat izolată de 1 mai. 10 tineri din Olt au ieşit la iarbă verde pentru tradiţionalul grătar. Însă, unul dintre ei a filmat petrecerea pe Facebook, iar când au aflat că poliţia a pornit pe urmele lor au încercat să fugă. 

Au sfidat ordonanţele militare şi au făcut chef de 1 mai: “Să vină poliţia!”

Poliţiştii din Olt s-au autosesizat din filmarea de pe Facebook şi au pornit în căutarea celor 10 indivizi. Petrecerea a fost urmărită de mii de de persoane, iar tinerii spuneau că nu le este teamă de nimic.

ADVERTISEMENT

Mai mult, pe filmare se aude şi cum unul dintre ei strigă: “Să vină poliţia!”. Însă, tinerii s-au dat singuri de gol. Spuneau că nu puteau rata ocazia de a ieşi împreună, conform tradiţiei, în pădurea Saru, din vecinătatea localităţii Balş.

“În urma imaginilor apărute pe o reţea de socializare, în care apar mai multe persoane care petrec ziua de 1 Mai în aer liber, nerespectand ordonanţele militare, poliţiştii din cadrul Sectiei de Poliţie Rurală Osica s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru a le identifica şi pentru a stabili situaţia de fapt, urmând a fi luate măsuri legale”, a transmis IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Până în acest moment, unul dintre tineri a fost identificat, însă poliţiştii îi caută şi pe ceilalţi participanţi la petrecere.

Puţine incidente semnalate de Poliţia Română de 1 mai!

Însă, până acum românii au respectat recomandările autorităţilor de a rămâne în casă de 1 mai, în contextul pandemiei de coronavirus. S-au înregistrat puţine incidente la nivelul întregii ţări până în acest moment.

ADVERTISEMENT

Un weekend de foc a fost cel de Paşte. Atunci, au existat mai multe ciocniri violente în protestatari şi oamenii de ordine. În Dâmboviţa, zeci de oameni au sfidat restricţiile impuse de ordonanţele militare.

Ei au petrecut pe stradă, au dansat, au dat dedicaţii şi au dat muzica la maximum. Petrecerea a fost filmată pe reţelele de socializare cu ajutorul telefoanelor mobile:

ADVERTISEMENT

„Dacă vreți distracție, veniți la vizurești! Facem live-ul ăsta special pentru cei care stau pe carantină!”. După aproape două ore, petrecerea a fost stricată de polițiști, care au dat amenzi uriaşe.

ADVERTISEMENT