Sport

CSA Steaua și-a găsit stadion după suspendarea drastică primită din partea FRF. Unde se joacă meciul din Cupă cu Chindia

CAS Steaua va juca în următoarea perioadă departe de Ghencea. Roș-albaștrii au terenul suspendat după derby-ul cu Dinamo.
21.09.2022 | 23:18
CSA Steaua sia gasit stadion dupa suspendarea drastica primita din partea FRF Unde se joaca meciul din Cupa cu Chindia
CSA Steaua este obligată să se mute pe alt stadion din cauza suspendării arenei proprii dictată de FRF după incidentele de la meciul cu Dinamo. 4.000 de euro vor achita roș-albaștrii pentru fiecare meci jucat ”acasă” pe noul stadion. Sursa foto: sportpicyures.eu
ADVERTISEMENT
21-09-2022
20:27

CSA Steaua a anunțat unde se joacă meciul cu Chindia din Cupa României

AS 47, Asociația suporterilor steliști, anunță că meciul din play-off-ul Cupei României contra formației Chindia Târgoviște se va juca la Mioveni și nu la Giurgiu așa cum era stabilit inițial.

”Steaua se mută la Mioveni.

Varianta Giurgiu a picat, cel puțin pentru meciul de Cupă. Vom reveni cu alte detalii, dacă mai apar. Marți, 27 septembrie, meciul Steaua – Chindia Târgovişte din Cupa României se joacă pe Stadionul Orășenesc din Mioveni”, transmite AS 47 pe rețelele de socializare.

 

Echipa lui Daniel Oprița este obligată să organizeze următoarele patru jocuri de pe teren propriu pe alte arene decât Stadionul Steaua, ca urmare a suspendării primite din partea FRF după incidentele provocate de fanii roș-albaștrilor la meciul cu Dinamo din Liga 2 Casa Pariurilor.

În urma incidentelor de la derby-ul cu Dinamo, CSA Steaua a primit interdicție de a mai disputa meciurile de pe teren propriu în Ghencea. Fanii roș-albaștrilor nu mai au voie pe bijuteria de 100 de milioane de euro până în luna noiembrie.

CSA Steaua se mută pe un stadion cu chirie

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua a ajuns în situația ingrată de a plăti chirie pentru a putea organiza meciurile de acasă.

ADVERTISEMENT

FRF a suspendat arena din Ghencea pentru următoarele patru etape, din cauza incidentelor provocate de fani echipei lui Daniel Oprița, la derby-ul cu Dinamo.

Astfel, roș-albaștrii au anunțat că în cele patru etape, durata pe care se întinde suspendarea, meciurile de pe teren propriu vor fi găzduite de stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Armatei vor achita o chirie de 4.000 de euro pentru fiecare meci pe care Daniel Oprița și elevii lui îl vor juca la Giurgiu. CSA Steaua a făcut apel și așteaptă recursul Comisiei de specialitate.

Dacă suspendarea va rămâne cea dictată pe 16 septembrie, ”militarii” vor reveni în Ghencea abia pe 5 noiembrie când este programat meciul cu Unirea Dej din cadrul etapei a 12-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Până atunci roș-albaștrii ar trebui să organizeze meciurile cu Unirea Constanța, amânat după ce Comisia de Apel a FRF a dictat suspendarea terenului cu 24 de ore înaintea partidei, Chindia Târgoviște, din Cupa României, Poli Timișoara și Oțelul Galați.

FCSB ar putea reveni în Ghencea

De această situație ar putea profita FCSB, care așteaptă de șapte ani să revină în Ghencea. Patronul Gigi Becali a anunțat că le-a cerut oficialilor clubului pe care îl finanțează să facă cerere către CSA Steaua pentru a închiria arena.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a avut mai multe încercări de a închiria stadionul din Complexul Sportiv Ghencea însă de fiecare dată răspunsul reprezentanților clubului Armatei a fost negativ.

Motivele invocate au fost aceleași – prioritate pentru a folosi arena de 100 de milioane de euro o au echipele CSA, respectiv cele de fotbal și rugby.

ADVERTISEMENT