Fotbal intern

Au ştiut fanii lui Dinamo că Magaye Gueye va fi prins dopat?! Mesajul uluitor din seara derby-ului Dinamo – FCSB! Foto exclusiv

10.03.2021 | 00:14
Au stiut fanii lui Dinamo ca Magaye Gueye va fi prins dopat Mesajul uluitor din seara derbyului Dinamo  FCSB Foto exclusiv
Au ştiut fanii lui Dinamo că Magaye Gueye va fi prins dopat?! Mesajul uluitor din seara derby-ului Dinamo - FCSB!
ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a devenit al patrulea fotbalist din Liga 1 prins dopat în actualul sezon. FANATIK îţi prezintă un mesaj uluitor postat de un fan al lui Dinamo, la scurt timp după finalul meciului cu FCSB din Cupa României.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul de 30 de ani a picat testul antidoping de la finalul meciului Dinamo – FCSB 1-0, când câte trei jucători ai celor două rivale au fost controlaţi.

ADVERTISEMENT

Au ştiut fanii lui Dinamo că Magaye Gueye va fi prins dopat?! “Am emoţii”

Imediat după apariţia ştirii care anunţa că trei jucători de la Dinamo şi FCSB vor fi testaţi antidoping, un fan al “câinilor” a avut un mesaj care parcă a anunţat verdictul venit pe 9 martie.

“Râdem, glumim, dar să ştiţi că eu am emoţii cu Magaye pentru testul doping”, scria un suporter al “câinilor”, sub nickname-ul Filip 9205, pe site-ul dinamomania.eu.

ADVERTISEMENT

După aproape o lună, temerile fanului dinamovist s-au adeverit, după ce Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină. Înainte de acest scandal, suporterii “câinilor” nu erau prea încântaţi de fotbalistul de 30 de ani, mai ales după scandalul din jacuzzi.

Magaye Gueye, evoluţie ştearsă în Dinamo – FCSB 1-0

Magaye Gueye a jucat doar în primele 45 de minute ale meciului Dinamo – FCSB 1-0, fiind schimbat la pauză cu Jonathan Morsay, fotbalist venit în această iarnă în curtea “câinilor”. Atacantul de 30 de ani avusese o evoluţie slabă în prima repriză a derby-ului, iar fanii l-au ironizat după meci pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

FANATIK a prezentat în exclusivitate o fotografie din timpul meciului Dinamo – FCSB 1-0, cu Magaye Gueye în prim-plan. Fotbalistul părea marcat de efort, chiar dacă imaginea a fost surprinsă în primele minute ale derby-ului.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Magaye Gueye

Cornel Dinu a oferit o primă reacţie pentru FANATIK pe marginea cazului de dopaj al lui Magaye Gueye. Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo a comentat în stilul caracteristic situaţia în care se află atacantul de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu e nicio mirare această știre cu Magaye care s-a dopat cu cocaină. De fapt, el trebuia testat de când a semnat cu Dinamo, de când a aterizat aici…

Am convingerea că era depistat în primul rând pozitiv la anti-fotbal. A dat vreo două-trei goluri, dar și atunci a împins mingea în poartă. L-am urmărit în mai multe meciuri, am și scris despre asta în Fanatik.

El pasează de 6-7 ori pe meci de la noi la noi… Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin cu cele două pipițe… Iar acum povestea cu cocaina… Și ca un paradox, ca să și glumim puțin, drogul acesta nu l-a ajutat deloc să o ajute pe Dinamo în teren. De unde au adus oamenii ăștia de la Dinamo glumele acestea anti-fotbal?”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik

ADVERTISEMENT