News

Au tăiat porcul pe bloc și l-au pârjolit. În ce oraș din România s-a petrecut scena incredibilă

Românii dau dovadă de inventivitate atunci când vine vorba de respectat tradițiile strămoșești, așa cum e și cazul unor băimăreni.
02.12.2022 | 23:18
Au taiat porcul pe bloc si lau parjolit In ce oras din Romania sa petrecut scena incredibila
Tăierea porcului, pe bloc la Baia Mare
ADVERTISEMENT

Familia respectivă locuiește la bloc și a vrut inițial să taie porcul în fața mașinilor parcare, însă ulterior au găsit o soluție mai bună.

Au tăiat porcul pe bloc în Baia Mare

Potrivit Vasiledale.ro, oamenii au tăiat liniștiți porcul pe bloc, acolo unde l-au și pârjolit. Scenele au fost surprinse pe un bloc de locuințe de pe strada Aleea Filiaturii din Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Potrivit vecinilor, la sacrificarea porcului pe bloc au participat șase bărbați și un băiat în vârstă de 6 ani. Internauții și vecinii oamenilor nu au fost neapărat încântați de situație.

Cu toate că unii s-au amuzat și și-au adus aminte de vremurile când se întâlneau la țară pentru a tăia porcul, alții s-au arătat indignați de situație. Cel care a postat filmarea cu pârjolirea a sumarizat totul într-un mod perfect: ”Next level, în România așa se taie porcul”.

ADVERTISEMENT

Dacă în țara noastră obiceiul primitiv de a tăia porcul rămâne o ”tradiție”, la mii de kilometri depărtare alți oameni dormi cu porcul în pat și îl adoptă drept animal de companie.

E și cazul unei tinere din Georgia, SUA, care a adoptat un purcel. Cei doi sunt de nedespărțit și dorm în același pat. “Întotdeauna mi-am dorit un porcușor, pentru că mi se par foarte drăguți. Când am luat-o pe Petunia, era mică și absolut adorabilă”, a transmis Alexis Waldron, potrivit New York Post.

ADVERTISEMENT

“Sunt obsedată de ea. Doarme în pat cu mine câteva nopți pe săptămână. Îi place să stea pe perna mea și să fie îmbrățișată atunci când doarme.

Se lipește de mine și nu mai pot să mă mișc. Lumea crede că sunt nebună pentru că o las să se urce în pat”, a completat tânăra.

ADVERTISEMENT

Purcica e foarte iubitoare și iubește să mănânce biscuiți, lucru consemnat cu mândrie chiar de către stăpâna ei. “Este foarte gălăgioasă și se bagă peste tot. Dacă e liniște în casă, e clar că a făcut o boacănă. Odată, a rămas blocată în cămară și a mâncat o pâine întreagă și o pungă de biscuiți.

Îi place, de asemenea, să răstoarne coșul de gunoi și să mănânce resturi. Mi-a distrus deja sufrageria!”, a completat Alexis.

ADVERTISEMENT