News

Au venit banii la Astra! Prime pentru jucători și o surpriză pentru ceilalți angajați. Exclusiv

27.11.2020 | 21:44
Au venit banii la Astra Prime pentru jucatori si o surpriza pentru ceilalti angajati Exclusiv
ADVERTISEMENT

Clubul Astra primește o gură importantă de oxigen din partea patronului Ioan Niculae. FANATIK a aflat că acesta a achitat o bună parte dintre restanțele salariale ale angajaților.

Constantin Budescu și colegii săi au avut de înfruntat o perioadă cruntă, pe parcursul căreia nu și-au primit salariile și au trebuit să se descurce fiecare cum a putut.

ADVERTISEMENT

În septembrie, a avut loc chiar o grevă la club, iar jucătorii au refuzat să se antreneze. Proaspăt preluată de antrenorul Eugen Neagoe, Astra are acum perspective să revină pe linia de plutire din toate punctele de vedere.

Au venit banii la Astra Giurgiu! S-au achitat aproape toate salariile

După ce s-a confrutat timp de foarte multe luni cu restanțe salariale importante, Astra Giurgiu a început să scape de probleme. FANATIK a aflat că, în cursul zilei de 27 noiembrie, angajații echipei au primit vestea că patronul Ioan Niculae a achitat bună parte dintre restanțe.

ADVERTISEMENT

Mai exact, jucătorii de la prima echipă și-au primit aproape toate salariile restante. Doar lefurile pe o lună mai trebuie achitate înainte ca toată lumea să fie la zi. Însă veștile bune pentru fotbaliștii echipei din Giurgiu nu se opresc aici.

Meciul cu Hermannstadt, câștigat în ultima etapă, l-a determinat pe Ioan Niculae să le ofere fotbaliștilor și o primă specială, pe care aceștia au încasat-o deja. Jucătorii lui Eugen Neagoe au avut promisă o primă și înaintea partidei cu Dinamo, din Ștefan cel Mare. Găman, Budescu și colegii lor nu au reușit să câștige, obținând doar o remiză 1-1.

ADVERTISEMENT

Surpriză și pentru angajații clubului. Au luat banii în avans!

Pe lângă salariile plătite fotbaliștilor și primele oferite pentru partida cu Hermannstadt, Ioan Niculae le-a făcut o surpriză și celorlalți angajați ai clubului. Sursele FANATIK informează că aceștia și-au primit deja banii și pe luna noiembrie, deși scadența era de abia în decembrie! Plata în avans a salariilor este o premieră isttorică la Astra Giurgiu.

Vestea este cum nu se poate mai bună, mai ales că restanțele angajaților ajunseseră și la șase luni, în unele cazuri. Situația clubului era una extrem de precară atât din punct de vedere financiar, cât și în ceea ce privește rezultatele sportive. Astra este ultima în Liga 1, cu opt puncte obținute în nouă etape, însă alb-negrii au început să joace mai bine de când a venit Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Giurgiuvenii au obținut patru puncte în ultimele două partide, iar etapa viitoare ar putea scăpa de ultimul loc. Dacă Astra câștigă meciul contra Chindiei Târgoviște, va profita de orice rezultat se va înregistra în duelul FC Argeș – Dinamo pentru a scăpa de rolul de „lanternă roșie. ”

ADVERTISEMENT