ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Au venit banii la băieți! Neluțu Varga a plătit salariile restante la CFR Cluj! Au mai rămas primele record de titlu. Exclusiv

Autor: Marian Popovici | 22.09.2020 | 11:16
Au venit banii la băieți! Neluțu Varga a plătit salariile restante la CFR Cluj! Au mai rămas primele record de titlu. Exclusiv
Au venit banii la băieți! Neluțu Varga a plătit salariile restante la CFR Cluj! Au mai rămas de plătit primele record de titlu. Sursa: sportpictures.ro

CFR Cluj luptă pentru calificarea în grupele Europa League, acolo unde are un traseu abordabil. În turul trei preliminar, ardelenii joacă în Suedia cu Djurgardens, iar dacă vor trece, în play-off va evolua pe teren propriu cu învingătoarea dintre Kups Kuopio și Suduva. 

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că înaintea meciului din Europa League cu Djurgardens, situația financiară de la CFR Cluj s-a îmbunătățit, patronul Neluțu Varga plătind o parte dintre salariile restante jucătorilor și staff-ului.

Astfel, la club mai există restanțe salariale de maximum o lună și Dan Petrescu poate să pregătească în liniște confruntările cu Djurgardens și Kups sau Suduva, care pot aduce pentru al doilea an la rând un jackpot pentru CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Au venit banii la băieți! Neluțu Varga a plătit salariile restante la CFR Cluj!

Dacă vor trece de ultimele două tururi preliminare din Europa League, ardelenii vor avansa pentru al doilea an la rând în grupe și vor avea asigurate aproximativ 10 milioane de euro din cupele europene.

Lucrurile merg bine și pe plan intern pentru CFR Cluj, echipă aflată pe locul doi. Formația lui Dan Petrescu are trei victorii și un egal în Casa Pariurilor Liga 1, în condițiile în care ardelenii sunt angrenați și în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Delegația celor de la CFR Cluj a plecat spre Suedia cu o cursă charter în cursul zilei de marți. Meciul din turul 3 preliminar va avea loc joi, de la ora 20:00. În turul precedent, Djurgardens a avut emoții cu FC Europa din Gibraltar, de care au trecut în cele din urmă cu 2-1.

Au mai rămas de plătit primele de titlu: 50.000 de euro de căciulă!

Jucătorii și staff-ul tehnic al celor de la CFR Cluj trebuie să își mai încaseze primele de titlu. Care nu sunt deloc mici. Din informațiile FANATIK, jucătorii au de încasat un bonus de aproximativ 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga nu a achitat deocamdată aceste prime din stagiunea precedentă, însă jucătorii au primit promisiuni că acestea vor fi achitate în cel mai scurt timp. CFR Cluj a reușit un adevărat tur de forță în ultimele etape ale sezonului reușind să învingă Botoșani, FCSB și U Craiova într-o săptămână pentru a câștiga titlul.

În total, primele de titlu sunt 50.000 de euro, jucătorii fiind motivați la meciurile cu FCSB și U Craiova cu prime de câte 10.000 de euro / victorie. Jucătorii le-au bifat pe ambele, iar cu celelalte prime, suma de încasat a ajuns la 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este și campioana salariilor din Casa Pariurilor Liga 1. FANATIK a aflat că primul “11” al ardelenilor din sezonul trecut era remunerat cu 164.000 de euro lunar, în timp ce “rezervele” încasează 146.000 de euro.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!