Fotbal intern

Au venit banii la campioni! Jucătorii CFR-ului au încasat un salariu înainte de derby-ul cu U Craiova. Exclusiv

24.04.2021 | 17:14
Au venit banii la campioni Jucatorii CFRului au incasat un salariu inainte de derbyul cu U Craiova Exclusiv
ADVERTISEMENT

Jucătorii celor de la CFR Cluj vor aborda meciul de sâmbătă cu Universitatea Craiova din play-off cu buzunarele pline. FANATIK a aflat că oficialii campioanei au virat un salariu cu câteva zile înainte de meci. 

Jucătorii CFR-ului au încasat un salariu înainte de meciul cu U Craiova! Ardelenii mai au două luni restanță

Situația nu este roz la campioana României. Din informațiile FANATIK, pe data de 25 aprilie s-ar fi făcut trei luni de restanțe salariale, iar jucătorii ar fi putut să își depună memorii pentru a deveni jucători liberi de contract.

ADVERTISEMENT

Șefii campioanei României au virat un salariu și au mai liniștit lucrurile în Gruia. Echipa se află în lupta la titlu cu FCSB, iar oficialii le-au promis jucătorilor că vor rezolva toate restanțele financiare cât mai rapid posibil.

Oficialii le-au promis jucătorilor că situația financiară se va rezolva până în luna mai

Jucătorii au primit promisiuni și înaintea meciului cu Universitatea Craiova din sezonul regulat, de la începutul lunii aprilie, despre care FANATIK a scris la vremea respectivă. Oficialii le-au cerut atunci fotbaliștilor să aibă puțină răbdare.

ADVERTISEMENT

Conducerea celor de la CFR Cluj s-a confruntat cu mai multe probleme, iar banii trebuiau virați încă din urmă cu o lună, adică pe 25 martie, dar acest termen nu a putut fi respectat. În cele din urmă, s-a plătit un salariu și oficialii promit că vor ajunge la zi cu banii cât de curând.

În luna martie, prioritară a fost obținerea licenței! CFR Cluj a plătit mai multe datorii

În luna martie cei de la CFR Cluj au prioritizat obținerea fără emoții a licenței de Europa, astfel că a trebuit să facă niște plăți în acest sens și să stingă datoriile existente. Astfel, salariile au mai fost amânate.

ADVERTISEMENT

O parte din banii de salarii vor fi livrați din transferul lui Mihai Bordeianu la Al Qadisiyah. Ardelenii mai aveau de primit o tranșă din suma de transfer de 1,3 milioane de euro a mijlocașului aflat sub formă de împrumut în Gruia.

CFR Cluj, luptă la baionetă cu FCSB la titlu!

Liniștea financiară până la finalul campionatului va fi asigurată și de o tranșă a banilor de drepturi tv care urmează să fie virată în perioada imediat următoare. De altfel, șefii i-au asigurat pe jucători că în cel mai scurt timp vor avea banii la zi.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va evolua sâmbătă, de la ora 20:30 împotriva celor de la Universitatea Craiova în a treia etapă din play-off. Pentru olteni poate fi ultima șansă la titlu, fiind la 7 puncte de adversară.

FCSB conduce clasamentul în Casa Pariurilor Liga 1 cu 39 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu un punct mai puțin. Ardelenii speră să obțină al patrulea titlu la rând, deși este pentru prima dată când intră în play-off de pe locul 2 în sezonul regulat.

  • 19.000.000 de euro sunt pierderile raportate de CFR Cluj în 2020
  • 2 este locul ocupat de CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT