Fotbal intern

Au venit banii la CSA Steaua! Cât a strâns Armata din donațiile fanilor

16.05.2018 | 14:53
Au venit banii la CSA Steaua Cat a strans Armata din donatiile fanilor
CSA Steaua și-a completat bugetul din donațiile suporterilor
ADVERTISEMENT

Cu puţin timp înainte de startul playoff-ului Ligii 4 Bucureşti, turneu în urma căruia CSA Steaua va afla dacă se va putea califica la barajul pentru promovarea în Liga 3, oficialii clubului au parte de o veste bună.

O bună parte a bugetului pentru sezonul următor este ca şi asigurată, susțin cei de la Asociația Suporterilor 1947. Suporterii clubului au anunţat miercuri, în calitate de sponsor oficial, că şi în sezonul 2018/2019 vor direcţiona o sumă importantă în conturile clubului, dublu faţă de cea cu care au contribuit în această stagiune. „Susținem Steaua până la capăt. Indiferent de deznodământul acestui sezon, Asociația Steliștilor 1947 își va continua parteneriatul oficial cu CSA Steaua București. Început anul trecut, când cotizațiile membrilor săi au fost redirecționate sub formă de sponsorizare către secția de fotbal a clubului Steaua, acest parteneriat asigură o parte importantă din bugetul echipei. Negocierile pentru sezonul 2018-19 deja au început, iar ceea ce putem garanta încă de pe acum e că suma sponsorizării va fi cel puțin dublă față de anul trecut. Indiferent de ligă, AS47 este alături de echipă. O ligă de care suntem totuși convinși că în sezonul următor va fi a III-a, în urma unei promovări obținute pe teren, prin pură muncă sportivă. Fotbaliști ai Stelei, aflați că suporterii steliști au foarte mare încredere în voi. Voi sunteți urmașii viteziștilor, ai foștilor campioni ai Europei. Și indiferent de perioadele mai bune sau mai rele, Ghencea a știut dintotdeauna să se mobilizeze, să învingă și să demonstreze că noi suntem Steaua. Că Steaua suntem noi!”, se arată pe facebook Asociației Steliștilor 1947.

ADVERTISEMENT

Câți bani au strâns din donații cei de la CSA Steaua

Potrivit celor de la ProSport, AS47 va contribui anual cu circa 30.000 de euro la bugetul clubului. Suma ar putea fi completată şi în sezonul următor prin contribuţia actualului sponsor principal. O casă de pariuri plăteşte 50.000 de euro pe sezon pentru a-şi pune numele pe tricourile steliştilor, iar în cazul în care Steaua va promova în liga a treia, sponsorul va plăti un bonus de 25.000 de euro.

Tags: