“Au votat contra mea nişte CURVE pe care le-am ajutat!” Ce club îl vrea preşedinte

Răzvan Scarlat   
în Carousel hot news
14/11/2013, 23:33
“Au votat contra mea nişte CURVE pe care le-am ajutat!” Ce club îl vrea preşedinte

UPDATE / Ioan Horoba a declarat că Dumitru Dragomir a primit o ofertă de a deveni preşedintele Cehlăului Piatra Neamţ. Declaraţia este surprinzătoare dacă ţinem cont că Gheorghe Ştefan, prin intermediul clubului la care este oficial, a fost cel care l-a propus pe Gino Iorgulescu pentru postul de preşedinte al LPF.

“Gheorghe Ştefan i-a propus lui Dumitru Dragomir funcţia de preşedinte la Ceahlăul. La propunerea lui Ştefan, cu 16 voturi pentru, Mitică va primi salarii compensatorii. Sperăm să avem parte de o relaxare fiscală pentru cluburi în mandatul lui Gino”, a spus Horoba.

–––

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gino Iorgulescu pentru faptul că a devenit noul preşedinte al LPF, afirmînd că este dezamăgit de “curvele” bătrîne care nu i-au dat votul, deşi i-a ajutat toată viaţa. “Gino a cîştigat cu 11-7. Este un concurent şi un preşedinte meritoriu. Are în spate o activitate fotbalistică de ani de zile. Îi doresc să stea la LPF atîţia ani cîţi am stat şi eu. Îi las o ligă frumoasă, mobila lui Ceauşescu. În locul meu a venit un om de fotbal şi un profesionist. Am fost bătut şi pe valoarea lui, dar şi politic. Îi doresc succes domnului Iorgulescu, să fie sănătos, să ţină Liga aşa cum am ţinut-o eu din punct de vedere financiar. Război mediatic în ceea ce-l priveşte pe Gino nu va exista. Nu-l voi ataca, sînt un gentleman. Nu pot să defăimez un om care a concurat cu mine. Sînt un înfrînt. Am solicitări de la două cluburi mari din ţară să devin oficial. Au votat contra mea nişte curve bătrîne pe care eu i-am ajutat toată viaţa”, a spus Dragomir.

“Mai bine muream decît să cîştig cu votul lui Gigi”

Mitică a mai declarat că va termina de scris cartea pe care a început-o, precizînd că este mulţumit de faptul că nu a fost pus în postura de a deveni preşedintele Ligii cu ajutorul lui Gigi Becali. “Adunarea Generală a propus să primesc zece salarii, mi-au dat o pensie viageră de 150.000 de euro. O să pun banii la CEC şi voi trăi bine din ei. Am avut un program foarte bun, dar nu a contat deloc pentru că infulenţa politică a avut o infulenţă majoră. Nu voi  vorbi urît de Ponta, Dragnea. Îi felicit pentru modul în care au jucat. Mai bine muream decît să cîştig la Liga cu votul lui Gigi. Au fost unii care au jurat pe copii şi cu mîna pe biblie că vor fi cu mine, dar au votat invers. Peste 34 de milioane pe an, plus un milion Cupa României, puteam aduce din drepturile TV. Îi voi da proiectul lui Gino să se folosească de el. Adrian Sârbu a discutat şi cu mine, şi cu Gino. El ne-a mai pîrlit cu un milion în trecut. Voi fi propus preşedinte de onoare al LPF, dar nu mă interesează. Singurul om care face presiune asupra mea este soţia. Acum mă voi reapuca de scris şi pariez că vînd un milion de exemplare. Altfel, să spuneţi că sînt cel mai fraier de pe pămînt. Am avut gura mare, dar nu am avut venin”, a spus Dragomir.

Închide ×