Sport

Au vrut să îi bată după retrogradare! Jucătorii lui Dinamo, atacați de ”ultrași” în drum spre vestiare. Au plecat spre case pe ascuns. Video exclusiv

Dinamo a retrogradat în premieră din Casa Pariurilor Liga 1, iar acest lucru i-a înfuriat pe ultrași care i-au atacat pe jucători la ieșirea de teren.
29.05.2022 | 23:49
Au vrut sa ii bata dupa retrogradare Jucatorii lui Dinamo atacati de ultrasi in drum spre vestiare Au plecat spre case pe ascuns Video exclusiv
Dinamo a retrogradat în premieră din Casa Pariurilor Liga 1, iar acest lucru i-a înfuriat pe ultrași care i-au atacat pe jucători la ieșirea de teren. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
29-05-2022
21:59

Jucătorii lui Dinamo încep să plece de la stadion

Mirko Ivanovski a fost primul jucător care a ieșit de la vestiare. A părăsit stadionul alături de Pierret, Aloe și Dusan Uhrin cu autocarul închiriat de la firma Tarsin.

Mirko Ivanovski a fost primul jucător care a ieșit de la vestiare
Mirko Ivanovski a fost primul jucător care a ieșit de la vestiare

Din informațiile FANATIK, liderii vestiarului, Gabi Torje și Steliano Filip au ieșit prin altă parte, în timp ce gafeurul Mihai Eșanu și Andrei Radu au plecat de la stadion cu mașinile personale.

Mihai Eșanu și Andrei Radu pleacă de la stadionul Dinamo
Mihai Eșanu și Andrei Radu pleacă de la stadionul Dinamo

Elevii lui Dusan Uhrin nu au reușit decât un 1-1 la returul de acasă cu U Cluj și astfel iau pentru prima dată drumul către Liga 2.

”Ultrașii” lui Dinamo i-au atacat pe jucători

Jucătorii lui Dinamo nu au reușit să îndeplinească misiunea de a salva echipa de la retrogradare într-un sezon negru, iar ultrașii s-au răzbunat pe ei imediat după ultimul fluier al arbitrului Adrian Cojocaru.

ADVERTISEMENT

Incidentele au început după încheierea meciului cu câțiva fani care au pătruns pe teren, în ciuda faptului că jandarmii făcuseră cordon în jurul gazonului. Din fericire, aceștia nu au ajuns la fotbaliști, fiind opriți la timp de forțele de ordine.

Majoritatea fanilor, cu excepția celor de la Peluza Cătălin Hîldan care au rămas fără cuvinte, au început să-i huiduie pe elevii lui Dusan Uhrin și să-i înjure pentru faptul că au dus echipa în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Jandarmii au folosit gaze lacrimogene

Jucătorii lui Dinamo au fost imediat strânși la mijlocul terenului și înconjurați de stewarzi, care au început să-i ducă spre ieșirea de pe teren. Însă, acest gest i-a deranjat și mai tare pe suporterii ”alb-roșii”.

Cei prezenți la tribuna de deasupra tunelului care duce spre vestiare au încercat să sară gardul, dar au fost opriți de forțele de ordine. Nervoși, fanii au început să rupă scaune și să arunce cu ele înspre jucători.

ADVERTISEMENT

În momentul în care un scaun a lovit un jandarm din apropiere, colegii acestuia au replicat în forță. S-au folosit și gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe suporterii iritați și pentru a-i duce pe jucători în siguranță la vestiare.

Arbitrul Cojocaru, atacat cu sticle

Fanii lui Dinamo au mai avut și pe durata întâlnirii momente tensionate. Primul dintre acestea s-a petrecut imediat după golul marcat de U Cluj, atunci când l-au luat în primire pe portarul Mihai Eșanu, găsit vinovat pentru reușita oaspeților.

ADVERTISEMENT

Nici arbitrul Adrian Cojocaru nu a scăpat de furia fanilor dinamoviști. FANATIK a surprins imaginile șocante cu momentul în care” centralul” partidei este bombardat spre tunel cu sticle de apă.

ADVERTISEMENT