Fotbal international

Arsenal, pregătită să dea lovitura! Aubameyang devine “tunar”. Câţi bani oferă londonezii

Pierre-Emerick Aubameyang este din ce în ce mai aproape de Arsenal. Atacantul celor de la Borussia Dortmund ar fi ajuns la un acord cu "tunarii".
29.01.2018 | 12:32
Arsenal, pregătită să dea lovitura! Aubameyang devine

Arsenal nu a renunţat la pista Pierre-Emerick Aubameyang, chiar dacă la un moment dat părea că acest transfer nu se va mai realiza. Internaţionalul gabonez nu mai este în graţiile conducătorilor echipei din Bundesliga, astfel că mutarea este una binevenită.

Conform presei din Anglia, Borussia Dortmund va primi 60 de milioane de lire sterline în schimbul atacantului de 28 de ani. La Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang ar urma să câştige aproape 10 milioane de lire sterline pe sezon. Englezii susţin că fotbalistul de 28 de ani va semna în zilele următoare.

Giroud îi face loc lui Aubameyang

Arsene Wenger este dispus, în aceste condiţii, să-l vândă pe Olivier Giroud, jucător dorit de Chelsea. Francezul este, la rândul său, dispus să plece de la Arsenal, după ce a prins destul de puţine meciuri ca titular.

Pierre-Emerick Aubameyang a lipsit de mai multe multe şedinţe de pregătire şi s-a antrenat fără chef. Gabonezul a fost exclus de mai multe ori din lot, iar în această iarnă s-a speculat intens pe marginea unui posibil transfer al său în China.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri