Foto. Aubameyang dă lovitura! Plăteşte 16 milioane de lire pe o super vilă

Pierre-Emerick Aubameyang, arsenal, borussia dortmund, londra, foto, casa

Pierre-Emerick Aubameyang s-a transferat la Arsenal de la Borussia Dortmund în această iarnă. Internaţionalul gabonez şi-a găsit deja casă în capitala Angliei.

Pierre-Emerick Aubameyang a început să se obişnuiască cu viaţa în Londra, după ce s-a transferat în această iarnă la Arsenal. Atacantul de 28 de ani este în căutarea unei case şi este aproape să dea o lovitură pe piaţa imobiliarelor.

Internaţionalul gabonez şi-a găsit o vilă în nordul Londrei şi este pregătit să scoată din buzunar o sumă consistentă. Viitoarea casă a lui Aubameyang are şapte dormitoare, piscină, cinematograf şi o sală de forţă de ultimă generaţie. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Aubameyang, colecţie de maşini

Vila are o valoare pe piaţă de aproape 16 milioane de lire sterline, aproximativ salariul pe doi ani al lui Aubameyang la Arsenal. În acelaşi cartier şi-au mai cumpărat case Laurent Koscielny, Alexandre Lacazette and Mesut Ozil.

Pierre-Emerick Aubameyang nu a făcut deplasare în Suedia, unde Arsenal joacă împotriva celor de la Ostersunds, în 16-imile Europa League. Gabonezul şi-a etalat pe Instagram maşinile pe care le are în garaj în timp ce colegii săi se aflau în avion.