Foto. Aubameyang dă lovitura! Plăteşte 16 milioane de lire pe o super vilă

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
15/02/2018, 20:23
Foto. Aubameyang dă lovitura! Plăteşte 16 milioane de lire pe o super vilă GALERIE FOTO

Pierre-Emerick Aubameyang a început să se obişnuiască cu viaţa în Londra, după ce s-a transferat în această iarnă la Arsenal. Atacantul de 28 de ani este în căutarea unei case şi este aproape să dea o lovitură pe piaţa imobiliarelor.

Internaţionalul gabonez şi-a găsit o vilă în nordul Londrei şi este pregătit să scoată din buzunar o sumă consistentă. Viitoarea casă a lui Aubameyang are şapte dormitoare, piscină, cinematograf şi o sală de forţă de ultimă generaţie. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Aubameyang, colecţie de maşini

Vila are o valoare pe piaţă de aproape 16 milioane de lire sterline, aproximativ salariul pe doi ani al lui Aubameyang la Arsenal. În acelaşi cartier şi-au mai cumpărat case Laurent Koscielny, Alexandre Lacazette and Mesut Ozil.

Pierre-Emerick Aubameyang nu a făcut deplasare în Suedia, unde Arsenal joacă împotriva celor de la Ostersunds, în 16-imile Europa League. Gabonezul şi-a etalat pe Instagram maşinile pe care le are în garaj în timp ce colegii săi se aflau în avion.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.