Fotbal international

Fanii lui Arsenal mai au de aşteptat! Debutul lui Aubameyang a fost amânat

Pierre-Emerick Aubameyang a fost cumpărat în această iarnă de Arsenal de la Borussia Dortmund, însă ar putea rata şansa debutului în weekend.
02.02.2018 | 12:36
Fanii lui Arsenal mai au de aşteptat! Debutul lui Aubameyang a fost amânat

 

 

Arsene Wenger a dezvăluit că noul atacant de pe Emirates a făcut febră în ultimele zile şi are şanse mici să debuteze în tricoul lui Arsenal la partida cu Everton din acest weekend. “Tunarii” au plătit 65 de milioane de euro pentru atcantul gabonez venit de la Borussia Dortmund în ultimele zile de mercato din perioada de iarnă.

Transferul lui Aubameyang a însemnat un nou record de transfer pentru Arsenal şi face parte dintr-o serie de mutări prin care Olivier Giroud a ajuns la Chelsea, iar Michy Batshuayi, atacantul de pe Stamford Bridge,  a fost împrumutat la Borussia Dortmund pentru a-i lua locul lui Aubameyang în atac.

Wenger speră că noile achiziţii vor aduce plusul de care are nevoie Arsenal

Francezul îşi pune mari speranţe în parteneriatul dintre Aubameyang şi Mjhitaryan, cei doi jucători care au impresionat la Borussia Dortmund în perioada în care au evoluat împreună. Armeanul a ajuns şi el în această iarnă pe Emirates, după ce a fost implicat în afacerea prin care Alexis Sanchez a ajuns la United.

“A fost dificil, pentru că, desigur, Dortmund avea nevoie de un înlocuitor. A fost o mutare critică după ce Giroud s-a înţeles cu Chelsea şi Batshuayi a ajuns la Borussia. Din acest motiv totul s-a desfăşurat foarte rapid şi într-o stare de tensiune până la final , a explicat Wenger nebunia din ultima zi de mercato.

13 goluri a marcat Aubameyang în acest sezon din Bundesliga

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri