Foto. Clipe grele pentru Aubameyang! Gabonezul este în doliu: “Odihneşte-te în pace”

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
21/03/2018, 16:53
Foto. Clipe grele pentru Aubameyang! Gabonezul este în doliu: “Odihneşte-te în pace” GALERIE FOTO

Pierre-Emerick Aubameyang a primit o veste tristă recent. Internaţionalul gabonez a mers în Spania, unde familia acestuia locuieşte în El Barraco, pentru a-şi lua rămas bun de la bunica acestuia. Starul lui Arsenal a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Instagram. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Un ultim zâmbet care a arătat că eşti cea mai drăguţă persoană. O ultimă vizită în satul tău natal şi mă bucur că am mers cu tine. Mi-ai oferit atât de multă dragoste şi m-ai învăţat atât de multe lucruri. Vorbesc spaniola datorită ţie. Sunt mândru să fiu băiatul tău cel mic. Te pup pentru ultima dată ca să-ţi spun la revedere. Te iubesc foarte mult, odihneşte-te în pace bunică!”, a fost mesajul lui Aubameyang.

Aubameyang participă la Cupei Regelui Thailandei

Atacantul de 28 de ani va participa, alături de echipa naţională a Gabonului, în această perioadă la Cupei Regelui Thailandei, competiţie organizată în perioada 22-25 martie. La turneu, pe lângă selecţionata africană şi ţara gazdă, vor mai juca Slovacia şi Emiratele Arabe Unite.

Închide ×