Fotbal international

Aubameyang, acuzat de tentativă de omor! S-a întâmplat acum trei ani

Noua vedetă a lui Arsenal, gabonezul Aubameyang, a fost la un pas de a face închisoare în Germania. A fost achitat după doi ani de anchetă.
04.02.2018 | 14:22
Aubameyang, acuzat de tentativă de omor! S-a întâmplat acum trei ani

Gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang este noul record de transferuri din istoria lui Arsenal. Tunarii au plătit Borussiei Dormtund 63,75 milioane de euro pentru golgeterul lor şi încă de la primul meci pentru noua sa echipă Aubameyang a şi punctat, spre deliciul fanilor de pe Emirates Stadium.

Dar puţină lume ştie că la această oră, în loc să fie aplaudat de suporterii lui Arsenal gabonezul ar fi putut petrece al treilea an în spatele gratiilor. Acuzaţia a fost una cu adevărat gravă, nici mai mult nici mai puţin decât tentativă de omor. Şi incidentul s-a petrecut în urmă cu trei ani şi ceva în Germania, pe vremea când juca la Borussia Dortmund.

Aubameyang îi ceruse colaborarea pentru contul de Facebook

Fotbalistul a fost acuzat de către o femeie, pe nume Martina, pentru faptul că ar fi încercat să dea cu maşina peste ea şi procuratura din Dortmund a confirmat existenţa unei anchete, care s-a încheiat însă favorabil jucătorului, acesta fiind scos din culpă. Incidentul s-ar fi petrecut în 2014, în apropierea bazei de antrenament a Borussiei. Martina crease o pagină de Facebook a clubului din Dortmund special pentru tatăl ei, mare fan al echipei, dar care era imobilizat la pat de o boală gravă.

Aubameyang a văzut pagina şi şi-ar fi exprimat interesul ca Martina să aibă în grijă şi pagina sa. Femeia nu a vrut să accepte, dar tatăl ei a rugat-o să facă asta pentru el şi acceptat să îl cunoască pe jucător, pentru a stabili detaliile conlucrării. L-a aşteptat în apropierea bazei de antrenament şi în loc să bată palma totul s-a transformat în acel incident. Lamborghini-ul lui Aubameyang a venit înspre ea cu 60 km la oră pe un spaţiu strâmt şi fără prezenţa ei de spirit ar fi lovit-o cu siguranţă.

Facebook i-.a închis contul jucătorului pentru expresii triviale

Nu se ştie ce l-a determinat pe fotbalist să procedeze astfel, dar era recunoscut drept un temperament coleric, având ieşiri necontrolate. În loc de o colaborare gabonezul s-a apucat să o insulte pe Martina pe Facebook, făcând-o curvă şi săpătore după aur, aluzie la faptul că femeia îl acţionase în instanţă şi jucătorul era convins că aştepta să stoarcă de la el o sumă importantă de bani pentru muşamalizarea afacerii.

Facebook s-a sesizat imediat asupra celor scrise de Aubameyang şi i-.a închis contul jucătorului. Care a aflat abia cu puţin înainte de a semna cu Arsenal faptul că a fost găsit nevinovat şi, prin urmare, a fost achitat. Martina şi-a exprimat dezamăgirea faţă de modul în care justiţia germană a judecat cazul, convinsă fiind că dacă nu ar fi fost o vedetă din fotbal africanul ar fi fost acum pentru minim cinci ani după gratii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri