Aubameyang şi-a ales echipa la care se transferă: “M-ar face să uit de Dortmund”

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
25/07/2016, 15:47
Aubameyang şi-a ales echipa la care se transferă: “M-ar face să uit de Dortmund”

Pierre Aubameyang este unul dintre cei mai rîvniţi fotbalişti din lume, iar starul Borussiei Dortmund a oferit un interviu astăzi, pentru ZDF, şi a vorbit despre echipa la care şi-ar dori să evolueze pe viitor.

“Singurul club care m-ar putea convinge să plec de la Borussia Dortmund este Real Madrid. În acest moment nu iau în calcul nici o altă variantă pentru a pleca de la club”, a declarat Pierre Aubameyang, conform ZDF.

Aubameyang este curtat de toate marile echipe ale Europei, inclusiv de Real Madrid, care îl vede pe atacantul gabonez ca o variantă excelentă pentru a îi lua locul lui Benzema, sau lui Ronaldo, în cazul în care unul dintre ei va pleca.

Singura problemă pentru un eventual transfer al lui Aubameyang ar fi legată de preţul pe care Borussia Dortmund îl cere pentru gabonez, pe care îl evaluează la 100 de milioane de euro. Aubameyang a marcat 39 de goluri în 49 de meciuri în sezonul trecut pentru Borussia Dortmund.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×