Fotbal international

Aubameyang, starul lui Arsenal, a mers la cumpărăturile de Crăciun cu Lamborghini aurit. Cât costă maşina

24.12.2018 | 19:17
Aubameyang starul lui Arsenal a mers la cumparaturile de Craciun cu Lamborghini aurit Cat costa masina

Starul lui Arsenal, atacantul gabonez Pierre Aubameyang, a şocat asistenţa de pe străzile Londrei, mergând la cumpărăturile de Crăciun cu un Lamborghini aurit, care valorează 300.000 de euro. Este doar una dintre cele patru super-maşini din garajul golgeterului tunarilor, cu 12 reuşite în acest sezon, un gol mai puţin puţin decât egipteanul Mohamed Salah, de la FC Liverpool şi la egalitate cu Harry Kane de la Tottenham.

Aubameyang a fost însoţit la shopping de bunul său prieten, internaţionalul francez Ousmane Dembele, alături de care a jucat o bună perioadă de timp la Borussia Dortmund. De altfel, se speculează intens în ultima vreme pe faptul că Unai Emery l-ar vrea pe Dembele la Arsenal, francezul întâmpinând dificultăţi în mod constant la FC Barcelona, echipă care a plătit pentru el în vara lui 2017 105 milioane Borussiei, plus alte 15 milioane bonus. Cei de la Arsenal speră să îl convingă pe Dembele să li se alăture, mizând foarte mult pe prietenia dintre francez şi Aubameyang.

Aubameyang, starul lui Arsenal, are 12 goluri marcate în acest sezon de Premier League

Luxosul automobil al gabonezului a parcat pe una dintre cele mai cunoscute străzi din cartierul de lux al Londrei, Regent Street, cât mai aproape de magazinul de haine al celebrei firme italiene Gucci. Acolo atacantul lui Arsenal a probat o geacă şi alte haine, hotărât să îşi facă singur niscaiva cadouri de Crăciun.

Arsenal are meci de campionat pe terenul lui Brighton miercuri, 26 decembrie, de Boxing Day, de la ora 19-15, iar în ultima etapă din acest an va juca pe terenul liderului FC Liverpool în acest weekend. Aubameyang speră să înscrie, după dubla semnată în ultima etapă, acasă cu Burnley, scor 3-1. Gabonezul a marcat în sezonul trecut pe terenul echipei la care acum evoluează şi Florin Andone, însă nu a fost suficient, pentru că nou promovata a reuşit să se impună cu scorul de 2-1.

Aubameyang la cumpărături de Crăciun. A intrat în magazinul firmei Gucci pentru a-şui lua haine
Aubameyang la cumpărături de Crăciun. A intrat în magazinul firmei Gucci