ADVERTISEMENT
Hotnews

Audieri la Poliţia Capitalei, în cazul incendiului din clubul Colective

Trei persoane s-au prezentat duminică la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiate în calitate de martori în dosarul incendiului de la clubul Colectiv, soldat cu 29 de decese....
Autor: Ionuţ Cataramă | 01.11.2015 | 14:26
Audieri la Poliţia Capitalei, în cazul incendiului din clubul Colective

Trei persoane s-au prezentat duminică la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiate în calitate de martori în dosarul incendiului de la clubul Colectiv, soldat cu 29 de decese.

ADVERTISEMENT

La primele ore ale dimineţii, două fete, între care una era bandajată, au fost aduse cu o maşină a Poliţiei. De asemenea, un tânăr care avea un bandaj la urechea dreaptă a venit la Poliţia Capitalei, însă el a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii. Procurorii şi poliţiştii criminalişti continuă duminică cercetările la faţa locului, în timp ce la INML, medicii legişti vor efectua autopsii în cazul persoanelor decedate.

Parchetul General a deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi distrugere calificată. La anchetă participă poliţişti de la Serviciul Omoruri, Direcţia de Investigaţii Criminale, Institutul Naţional de Criminalistică IGPR, Serviciul Criminalistic din cadrul DGPMB, alături de specialişti din cadrul Institutului Naţional de Expertiză Criminalistică şi Institutul Naţional de Cercetare — Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INSEMEX) Petroşani.

sursa: realitatea.net

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!