Fotbal international

AUDIO CUTREMURĂTOR! Emiliano Sala, forțat să plece la Cardiff. Ce spunea fotbalistul cu două săptămâni înainte să moară

23.05.2019 | 10:16
AUDIO CUTREMURATOR Emiliano Sala fortat sa plece la Cardiff Ce spunea fotbalistul cu doua saptamani inainte sa moara
ADVERTISEMENT

L’equipe a publicat un audio cutremurător trimis de Emiliano Sala cu două săptămâni înainte să moară. Fotbalistul care se afla în avionul care a dispărut în Canalul Mânecii i s-a confesat unui prieten în legătură cu momentele dificile prin care trecea de când a aflat că Walderama Kita, președintele lui Nantes, a ajuns la un acord cu Cardiff pentru transferul său.

Audio cutremurător cu Emiliano Sala, fotbalistul argentinian care s-a prăbușit cu avionul în Canalul Mânecii

Emiliano Sala i-a transmis prietenului său că oficialul lui Nantes îl forțează să plece la Cardiff, deși el nu își dorește asta. “Ieri seara i-am trimis un mesaj lui Meissa și el m-a sunat câteva ore mai târziu, apoi am discutat și mi-a povestit că Franck Kita i-a trimis un mesaj ca să îl sune. Apoi, l-a sunat, ei au vorbit și vor să mă vândă. Apoi a apărut astăzi oferta de la Cardiff. Ei au negociat ca să câștige mulți bani. Ei își doresc neapărat ca eu să plec. Este adevărat că e vorba de un contract bun, dar din punct de vedere sportiv nu este interesant pentru mine.

ADVERTISEMENT

Apoi au încercat prin toate metodele ca eu să plec. Mie nu îmi este frică să merg acolo. Am luptat foarte mult toată cariera mea. Să merg acolo ca să lupt nu îmi provoacă frică, din potrică, dar eu cred că Meissa trebuei să îmi găsească orice altă ofertă mai bună ca aici până se termină perioada de transferuri”, i-a transmis Sala unui prieten pe 6 ianuarie, la două săptămâni înainte să moară, anunță lequipe.fr.

“Sunt obosit și nu-mi doresc asta. Pe Kita îl interesează numai banii!”

“Meissa a refuzat Cardiff pentru că nu vrea ca eu să merg acolo. El crede că din punct de vedere sportiv sunt puternic, că sunrt puternic în ceea ce privește toate aspectele, fotbalul, contractul, în tot. Dar sunt obosit și nu îmi doresc asta, nici să fiu într-o poziție contradictorie. Este adevărat că mi-aș fi dorit să găsesc altceva mai interesant din punct de vedere al contractului, dar și sportiv. Dar nu este posibil să le obțin pe amândouă.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, eu nu vreau să vorbescu cu Kita pentru că nu doresc să mă enervez. Este o persoană pe care nu îmi face plăcere să o văd. El vrea să mă vândă la Cardiff pentru că a reușit să facă o super afacere. El o să primească banii pe care îi dorește. Vra ca eu să plec și nici nu m-a întrebat. Îl interesează numai banii. Nu știu ce să fac, pentru că eu sunt cei care trebuie să mă trezesc în fiecare dimineață și să îi văd fața acelui om (n.r. Kita – președintele lui Nantes), dar nimeni nu se uită la mine, la ce am pe interior, la ce trebuie să fiu supus. Totul este foarte greu, foarte greu, pentru că am impresia că  nu sunt multe persoane care se pun în locul meu”, i-a spus Emiliano Sala unui prieten înainte să semneze cu Cardiff.