Fotbal international

Augsburg-Bayern Munchen 2-3. Bavarezii și-au dat autogol în secunda 54, dar au revenit și pun presiune pe Dortmund. Video

15.02.2019 | 22:44
AugsburgBayern Munchen 23 Bavarezii siau dat autogol in secunda 54 dar au revenit si pun presiune pe Dortmund Video

Bayern Munchen a câștigat cu 3-2 partida jucată în deplasare cu Augsburg. Jocul nu a început deloc bine pentru campioana Germaniei, care s-a văzut condusă din secunda 54 prin autogolul lui Goretzka.

Bayern a revenit prin Coman, care a egalat la 1, dar și la 2, după ce Jo marcase în minutul 24. Golul victoriei a fost reușit în minutul 53 de Alaba.

Bayern s-a apropiat acum la numai două puncte de Borussia Dortmund, care are meci pe terenul lui Nurnberg în această rundă.

Min. 53 – GOOOOOOOOOL BAYERN! Înscrie Alaba  VIDEO AICI

Min. 45+3 – GOOOOOOOOL BAYERN! Înscrie același Coman  VIDEO AICI

Min. 24 – GOOOOOOOL AUGSBURG! Ji Wo înscrie pentru gazde  VIDEO AICI

Min. 17 – GOOOOOOOOOL BAYERN! Coman egalează  VIDEO AICI

Min. 1 – GOOOOOOOOOL AUGSBURG! Goretzka înscrie în propria poartă VIDEO AICI

Echipele de start Augsburg - Bayern
Echipele de start Augsburg – Bayern

Meciul Augsburg – Bayern Munchen are loc vineri, 15 februarie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul celei de-a 22-a etape din Bundesliga. Este un meci pe care bavarezii îl pot lua ca un ultim test de verificare înaintea examenului de foc de săptămâna viitoare, din Champions League, când bavarezilor le vor sta în față cormoranii din Liverpool, antrenați de germanul Jurgen Klopp. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În ierarhia din Bundesliga Bayern a profitat de incredibilul harakiri făcut acasă de liderul Borussia Dortmund în runda precedentă, în meciul cu Hoffenheim, în care oaspeții au revenit în ultimele zece minute de la 0-3 la 3-3 și sunt acum la cinci puncte de galben-negrii, dar cu meciul direct urmând a se disputa la Munchen. Deci șansele la titlu nu s-au risipit.

Augsburg – Bayern Munchen Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida Augsburg – Bayern Munchen se joacă vineri, 15 februarie, de la oa 21:30, pe stadionul WWWK-Arena din Augsburg cu casa închisă și contează pentru etapa a 22-a din Bundesliga. Meciul va putea fi vizionat pe micile ecrane pe Digi Sport și Telekom Sport. Cine nu are această posibilitate, de a vedea partida la televizor, poate intra pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

Augsburg - Bayern Munchen este repetiția bavarezilor înainte de meciul cu Liverpool
Augsburg – Bayern Munchen este repetiția bavarezilor înainte de meciul cu Liverpool

Antrenorul Niko Kovac va da credit echipei de bază, doar Frank Ribery urmând a trece pe bancă, urmare a comportamentului derapant din ultima perioadă. Sunt indisponibili Robben, Tolisso, jucători care de mai multă vreme au probleme medicale. Portarul Manuel Neuer revine între buturi și va putea juca și cu Liverpool. Linia de mijloc a lui Bayern va fi una deosebit de tânără, cu Gnabry, James Rodriguez și Coman, care trebuie să îl servească pe Lewandowski în fața porții. Iar la închidere Goretzka, care este un bun marcator și Thiago dau consistență echipei. Bayern e mare favorită, cu o cotă de 1,27 la victorie, față de 13,00 pentru Augsburg. Și egalul are cotă imensă, 6,50. Una peste alta, toată lumea așteaptă o victorie a bavarezilor.