Life

Augustin Viziru, marele câștigător de la Ferma: ”Nu l-am visat niciodată pe tata până acum. A știut că am nevoie de el și a apărut”

04.12.2020 | 07:20
Augustin Viziru, marele câștigător de la Ferma: ”Nu l-am visat niciodată pe tata până acum. A știut că am nevoie de el și a apărut”
Augustin Viziru a câștigat marele premiu de la Ferma. A plecat acasă cu 50.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Augustin Viziru a ieșit învingător în competiția „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, unde a luptat în marea finală împotriva sportivei Elena Chiriac. Îndrăgitul actor a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro și titlu de Fermierul Anului. 

Emoționat până la lacrimi, vedeta a mărturisit că trofeul a ajuns în mâinile sale în momentul potrivit, mai ales că s-a numărat și printre concurenții care au participat în primul sezon al emisiunii de la Pro TV. Acum a demonstrat că este puternic, în ciuda faptului că a intrat târziu în competiție.

ADVERTISEMENT

Marele câștigător de la Ferma 2020 a dedicat premiul fetiței sale, mulțumindu-le totodată tuturor celor care au crezut în el. Augustin Viziru a fost îmbrățișat de colegi, inclusiv de mezina Elena Chiriac care a demonstrat că are tărie de caracter.

Augustin Viziru, marele câștigător de la Ferma 2020

„A știut că am nevoie de el și a apărut. Trofeul este pentru fetița mea. Tot ce mai contează în viața asta pentru mine este fetița mea, familia mea”, a declarat Augustin Viziru după ce a intrat în posesia premiului de la Ferma 2020.

ADVERTISEMENT

Actorul nu a omis să le mulțumească celor mai dragi persoane din viața sa, în special mamei, care a fost prezentă la filmările pentru marea finală a competiției de la Pro TV. Alături de el l-a simțit și pe tată, care din păcate, a decedat în urmă cu 7 ani răpus de cancer.

Vedeta a adus vorba de părintele pierdut, mărturisind că i s-a întâmplat un lucru memorabil în cadrul filmărilor pentru emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu. Mai exact, și-a visat tatăl, simțind în felul acesta că îi este aproape.

„Nu l-am visat niciodată pe tata până acum. Zilele trecute, după orele de muncă, am ieșit afară să mă odihnesc. Am închis ochii și l-am văzut pe tata. Am știut că e alături de mine”, a spus câștigătorul Ferma, informează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Așadar, Augustin Viziru a trecut peste accidentarea din primul sezon al emisiunii, arătând că a învățat ceva din experiența neplăcută care l-a adus la un pas să-și piardă viață. Cunoscutul actor a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro, precizând că aștepta acest moment de mult.

„De când te aștept!”, a fost mesajul lăsat de îndrăgitul actor pe rețelele de socializare în dreptul unei imagini în care ține trofeul Fermierul Anului în mâini.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri