Life

Augustin Viziru, adevărul despre relația cu fratele său, Lucian: „Dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit!”

Augustin Viziru a spus adevărul despre relația cu fratele său, Lucian Viziru. Fostul actor locuiește de câțiva ani în Germania.
16.07.2021 | 16:52
Augustin Viziru adevarul despre relatia cu fratele sau Lucian Daca spui ceva de el teai nenorocit
Augustin Viziru, adevărul despre relația cu fratele său, Lucian: „Dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit!” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Augustin Viziru a spus adevărul despre relația cu fratele său, Lucian Viziru, care locuiește în Germania de câțiva ani. Câștigătorul de la Ferma ține foarte mult la familia lui, după cum a declarat în cadrul unui interviu.

Actorul a declarat că nu stăteau întotdeauna împreună atunci când erau copii, însă a sărit mereu în apărarea lui Lucian Viziru.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Augustin Viziru îi datorează fratelui său multe reușite. Actorul este foarte apropiat de familia lui și ar face orice pentru cei dragi.

Augustin Viziru, adevărul despre relația cu fratele său, Lucian

Augustin Viziru a vorbit despre relația dintre el și Lucian Viziru, fratele lui. Potrivit declarațiilor actorului, cei doi sunt destul de apropiați.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Ferma 2020 a mărturisit că îi datorează fratelui său câștigul din ultimul sezon. Actorul i-a luat mereu apărarea lui Lucian Viziru și i-a eliminat, pe rând, pe concurenții reality show-ului de la Pro TV.

Augustin Viziru a vrut să „scape” de concurenții care au avut conflicte cu fratele lui și au fost eliminați, el fiind aproape să câștige.

ADVERTISEMENT

„Eu și fratele meu nu am avut o relație de frați care să petreacă timp non-stop unul cu celălalt, dar, dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit!

În primul sezon, el a fost motivul principal pentru care am fost aproape de câștig (n.r. la Ferma).

ADVERTISEMENT

După ce a intrat, pe parcurs, și ceilalți s-au dat la el, am decis să îi elimin pe rând. Au devenit scopul meu în viață și, până nu i-am adus unde am vrut eu, nu m-am lăsat.

Îmi iubesc foarte mult fratele, familia și cred că este cel mai important lucru în viață. Fără familie, degeaba câștigi Oscar sau la Loto, nu ai valoare”, a declarat Augustin Viziru pentru revista VIVA.

Augustin Viziru se consideră un bărbat cu adevărat împlinit. Are o familie la care ține enorm, iar anul trecut a devenit tătic pentru prima oară.

Actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu iubita lui, mai tânără cu 14 ani decât el.

După ce a ținut-o „ascunsă” o lungă perioadă, Augustin Viziru a postat prima fotografie de familie cu blondina și cu fetița lor.

ADVERTISEMENT