Life

Augustin Viziru, declarații emoționante. Ce decizie radicală a luat când a murit tatăl său

07.12.2020 | 23:14
Augustin Viziru declaratii emotionante Ce decizie radicala a luat cand a murit tatal sau
Augustin Viziru, declarații emoționante. Ce decizie radicală a luat când a murit tatăl său. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Augustin Viziru este Marele Câștigător al competiției ,,Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Emoționat până la lacrimi, acesta a făcut declarații pline de sensibilitate cu privire la tatăl său, care a decedat.

Augustin Viziru a trecut printr-o perioadă de coșmar în urma morții tatălui său, care a murit în primăvara anului 2013, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, în 2011.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Lucian Viziru a câștigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro și a mărturisit că îi dedică reușita de proporții fiicei sale, în vârstă de doar trei luni.

Augustin Viziru, declarații emoționante despre tatăl său

Augustin Viziru a dezvăluit că, pe parcursul competiției, a simțit protecția tatălui său, care a decedat în urmă cu 7 ani. Actorul a mărturisit că nu și-a visat părintele niciodată, dar imaginea sa i-a apărut în minte într-un moment greu al concursului, dovadă că i-a fost alături și l-a ajutat să câștige.

ADVERTISEMENT

Actorul a mărturisit că moartea tatălui său l-a marcat profund, fiind momentul în care a decis să se maturizeze complet și să renunțe să se bazeze pe susținerea permanentă a părintelui său.

„Când am aflat vestea că tatăl meu nu mai este, ceva s-a schimbat în mine. Și perioada de dinainte să se ducă a fost foarte grea, încărcată, iar aceste probleme de viață m-au maturizat brusc. Ultimii doi ani de dinainte să moară tata, au fost cei mai urâți ani din viața mea. Au fost doi ani, doi ani și jumătate, de când am aflat de boala lui și până s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

De acolo a început schimbarea, de atunci sunt altfel. Până atunci, deși eram deja mare, mă consideram copilul lui tata. Nu aveam nicio grijă și credeam că pot să fac orice pe lumea asta. El nu lăsa pe nimeni, niciodată, să vorbească un cuvânt urât la adresa mea. Tatăl meu nu m-a pedepsit niciodată. O singură dată mi-a dat o palmă peste picior. Două săptămâni nu am vorbit eu cu el și el plângea efectiv să îl bag în seamă.

Tata avea atâta încredere în mine, în ceea ce sunt și reprezint, încât, nimic nu putea să mă doboare. Era încrederea pe care mi-a creat-o el, pe care mi-a dat-o să o am față de mine”, a povestit Augustin Viziru.

ADVERTISEMENT

Augustin Viziru a mărturisit că a învățat foarte multe lecții de la tatăl său, de la care a și moștenit pasiunea pentru fotbal. Conform spuselor actorului, nu era dorință pe care părintele său să nu i-a îndeplinească.

„Ce am învățat de la tata? Multe, foarte multe însă, cel mai important că încredere în tine și cea pe care le-o dai altora este totul!

Cea mai haioasă întâmplare pe care mi-o amintesc este din perioada în care tata avea o echipă de fotbal. El mă iubea atât de mult încât, atunci când mă duceam pe teren, la meci, și îi spuneam: “tată vreau să joc și eu”, el scotea de pe teren un jucător care se antrena de 4-5 ori pe săptămână, ca să joace fii-su.

Eu nu mă duceam la antrenamente ca ceilalți, dar dacă „băiatul lu’ tata” voia să joace într-un meci, trebuia să joace! Țin minte că într-o zi, m-a băgat într-un meci cu miză. Am jucat foarte slab, am făcut atât de multe gafe în tot meciul ala”, a adăugat Augustin Viziru pe siteul Doinitei Oancea.

ADVERTISEMENT