Augustin Viziru e total schimbat de când a devenit tată. Mama actorului a spus adevărul în direct

Madalina Moraru   
în Stiri mondene
23/10/2020, 13:24
Augustin Viziru e total schimbat de când a devenit tată. Mama actorului a spus adevărul în direct
Mama lui Augustin Viziru a spus adevărul despre cum se descurcă ca tătic

Viața lui Augustin Viziru nu mai este deloc ca înainte, de când acesta a devenit tătic de fată. Cea care a făcut mărturii impresionante despre cel mai nou concurent de la Fermă Vedetelor a fost chiar mama lui.

Aflată de curând în calitate de invitat la o emisiune, aceasta le-a transmis celor din public detalii însemnate despre viața din prezent a lui Augustin Viziru.

Revenit în cadrul show-ului de pe PRO TV, după ce și-n trecut a fost remarcat în calitate de concurent, actorul are toate motivele de bucurie, atunci când ajunge acasă.

Cum s-a schimbat viața lui Augustin Viziru de când a devenit tătic

Vremurile în care acesta era considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton au apus de ceva vreme. De curând actorul care a împlinit vârsta de 40 de ani și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu totul special.

Acesta s-a fotografiat în timp ce își tăia tortul primit cu acest prilej de sărbătoare, cât își ținea fetița de doar câteva luni în brațe. Se pare că vedeta și micuța lui sunt de nedespărțit, iar în momentul în care le-a arătat tuturor un asemenea tablou de familie, el i-a făcut și o declarație emoționantă de iubire.

Augustin Viziru a devenit tătic pe data de 14 iunie 2020, în plină pandemie cu noul virus și când a schimbat prefixul, sărbătorind aniversarea de 40 de ani, le-a spus fanilor săi că se simte un bărbat împlinit.

Augustin Viziru e total schimbat de când a devenit tată. Mama actorului a spus adevărul în direct
Viața lui Augustin Viziru e total schimbată de când a devenit tătic de fată

”Am împlinit 40 de ani și tu esti cel mai frumos cadou din viața mea, te iubesc din tot sufletul meu!”, susținea Augustin Viziru, în mediul online, pe Instagram.

”Îmi doream teribil de mult să facă și Augustin un copil. Nu mă așteptam să fie atât de tătos, să zic așa, cu asta mic. E mult schimbat. Nu mai este nebunaticul Augustin, care era înainte. Acum este omul așezat la casa lui, care are o prioritate maximă, fetița. Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță. Plus că stau la discuții foarte mult. Cum îl vede cea mică, cum începe să râdă.”, a susținut mama actorului, la Vorbește Lumea.

Fetița actorului a fost botezată cu numele de Maria Petre-Viziru și i-a completat întreaga existență a actorului. Până în prezent acesta nu a recunoscut cine este iubita lui secretă, fiind în trecut însurat cu Oana Mareș.

Închide ×