Life

Augustin Viziru este pregătit de nuntă. Ce a declarat actorul: „Avem tot ce ne trebuie”

03.02.2021 | 22:02
Augustin Viziru este pregatit de nunta Ce a declarat actorul Avem tot ce ne trebuie
Augustin Viziru este pregătit de nuntă. Ce a declarat actorul: „Avem tot ce ne trebuie” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Augustin Viziru a declarat că este pregătit să facă nunta cu actuala lui iubită, care i-a dăruit o fetiță anul trecut, moment în care viața fostului concurent de la „Ferma” s-a schimbat pentru totdeauna. 

După ani de zile în care nu a mai vrut să audă e relații serioase, Augustin Viziru și-a deschis inima în fața unei tinere superbe, cu 14 ani mai tânără decât el, cu care a făcut un copil.

ADVERTISEMENT

Recent, actorul a recunoscut cât de mult l-a schimbat paternitatea, care i-a scos la iveală latura sensibilă, în spatele imaginii de bărbat dur pe care o afișează la televizor și în mediul online.

Augustin Viziru este pregătit de nuntă. Ce a declarat actorul: „Avem tot ce ne trebuie”

Augustin Viziru trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubita lui, pe care a ținut-o secretă până de Anul Nou, atunci când a postat prima fotografie cu aleasa inimii lui, Laura. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales că au devenit părinți în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la „Ferma: Orășeni vs. Săteni” nu s-a căsătorit cu blondina care l-a făcut tată de fetiță, însă nu exclude această posibilitate, după cum a precizat în cadrul unei emisiuni.

„Noi suntem luați, formăm o familie fericită, avem tot ce ne trebuie, dacă o să fie cazul să facem și pasul acesta (nr. nunta), o să-l facem, nu e nicio problemă. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șefa mea!”, a declarat actorul la „Showbiz Report”, difuzată la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

De ce își ține iubita departe de viața mondenă

La începutul acestui an, Augustin Viziru a postat prima poză alături de femeia care i-a dăruit un copil, după mult timp în care a ținut-o secretă. Fanii au rămas surprinși de frumusețea Laurei și l-au rugat pe actor să posteze mai des poze cu ea.

Augustin Viziru a declarat că motivul pentru care nu apare în public alături de partenera lui este faptul că aceasta nu vrea să facă parte din lumea showbiz-ului și preferă să se țină departe de ochii presei. În plus, actorul preferă să mențină un echilibru între viața publică și ce personală.

ADVERTISEMENT

„Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! (zâmbește) Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere.

 Pentru că îmi țin viața personală departe de ochii celorlalți. Mereu am fost discret cu viața mea personală, sunt lucruri pe care le trăiesc eu, în afara camerelor de filmat, și aș vrea să rămână așa”, a declarat acesta pentru VIVA.

ADVERTISEMENT