Life

Augustin Viziru, oaia neagră a Fermei. Cum l-a pedepsit Mihaela Rădulescu pe actor

23.10.2020 | 07:51
Augustin Viziru oaia neagra a Fermei Cum la pedepsit Mihaela Radulescu pe actor
ADVERTISEMENT

Augustin Viziru este cel mai nou concurent al emisiunii ,,Ferma. Orășeni vs Săteni” și a stârnit controverse încă de la prima sa apariție în cadrul reality show-ului, după ce Mihaela Rădulescu i-a verificat bagajul în care avea câteva pachete de țigări și un cuțit, spre surprinderea tuturor.

În urmă cu cinci ani, Augustin Viziru a mai participat la celebrul show, însă a fost nevoit să părăsească devreme competiția, după și-a secționat tendoanele de la mâna stângă cu toporul. Acum, actorul a revenit cu forțe proaspete, iar ceilalți concurenți îl văd deja câștigător.

ADVERTISEMENT

Încă de când a revenit în competiție, Augustin face furori cu personalitatea sa rebelă și cu nonconformismul său, iar Mihaela Rădulescu a făcut o postare în mediul online, în care explică modul în care actorul i-a influențat pe ceilalți fermieri, fratele mai mic al lui Lucian Viziru alegându-se cu pedepse grele.

Augustin Viziru, oaia neagră a Fermei. Cum l-a pedepsit Mihaela Rădulescu pe actor

Se pare că Augustin Viziru nu se învață minte și continuă să își uimească toți colegii de platou cu creativitatea sa. După ce a fost surprins cu țigări și un cuțit în bagaj, actorul, fumător înrăit, a încercat să facă rost de țigări, chemând un doctor după ce a simulat o durere de spate. Neavând noroc, acesta a depășit perimetrul și a fumat chiștoace, din lipsă de altceva.

ADVERTISEMENT

Gestul actorului i-a amuzat teribil pe ceilalți fermieri, însă Mihaela Rădulescu a fost nevoită să îl pedepsească pe Augustin mai dur decât de obicei. Actorul nu s-a revoltat, ba chiar a acceptat imediat sancțiunile, acceptând să fie singurul pedepsit, decât să sufere și colegii săi de echipă.

De asemenea, și Andrei Stoica și George Piștereanu au abordat atitudini diferite de la venirea lui Augustin Viziru în cadrul emisiunii, care s-au revoltat și au refuzat să ducă misiunile la bun sfârșit. Conform spuselor Elenei Chiriac, nou venitul i-a influențat pe ceilalți să aibă un astfel de comportament.

ADVERTISEMENT

,,Și-au permis să se exteriorizeze pentru că Augustin a venit cu o atitudine pe care noi nici nu o luam în calcul.”, a spus concurenta Elena Chiriac.

Recent, Mihaela Rădulescu a făcut o postare pe rețelele de socializare în care explică motivul pentru care Augustin a fost pedepsit mai aspru, făcând o comparație între rolul de mamă și cel de prezentatoare al emisiunii difuzate pe PRO TV.

ADVERTISEMENT

,,The Art of Negociation

…cu @viziru . Care mi ti i-a “molipsit” pe fermierii mei disciplinati si pasnici:). Atatea pedepse n-am dat nimanui, in toata viata mea. Atata putere sa le duca, n-am mai vazut la altii. Ca mama, nu mi-am pedepsit niciodata copilul, am preferat sa vorbim, sa-i explic mereu diferenta dintre rau si bine, corect si gresit, obligatoriu sau la liber… In Ferma…, e alta poveste… si eu am alt rol ( gen “ perfect bitch:)). Mereu o alta poveste, cu oameni misto, tineri, puternici, destepti, uneori razvratiti, alteori cu chef de orice joaca, mereu cool…, fiecare in felul lui. Ramane doar sa acceptati, exact ca-n viata, ca nu suntem egali, ca am fost crescuti sau autoeducati dupa criterii diferite, ca reactionam in functie de caracter sau stari, ca vrem mai aprig sau mai moale, ca ducem orice sau ne simplificam traseul, ca ne plac lucruri poate opuse, ne ridica spranceana detalii diferite… Enjoy “Ferma” , cu tot ce simt, traiesc si spun oamenii astia faini”, a scris aceasta pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT