Life

Augustin Viziru și-a prezentat iubita. Cum arată cea care l-a făcut tată de fată

02.01.2021 | 14:52
Augustin Viziru sia prezentat iubita Cum arata cea care la facut tata de fata
Augustin Viziru și-a prezentat iubita. Cum arată cea care l-a făcut tată de fată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Augustin Viziru și-a prezentat pentru prima oară iubita pe rețelele de socializare, femeia care l-a făcut tată pentru prima oară nedorind să apară în spațiul public. Tânăra preferă să fie discretă și să nu apară prea des la brațul actorului. 

Câștigătorul show-ului „Ferma. Orășeni vs. Săteni” are numai cuvinte de laudă la adresa celei care l-a făcut tată pentru prima oară, fiica sa, Maria venind pe lume în vara anului 2020. Actorul este foarte responsabil și se bucură de rolul de tată, dar și de cel de soț.

ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Pro TV a vorbit adesea despre blondina care i-a furat inima în urmă cu mai bine de un an, însă niciodată nu a spune cine este ea… până acum. Augustin Viziru le-a arătat tuturor, în prima zi a lui 2021, cum arată iubita sa.

Augustin Viziru, prima imagine cu iubita sa. Cum arată cea care i-a dăruit un copil

Augustin Viziru se iubește cu o tânără misterioasă în vârstă de 26 de ani, relația lor începând undeva în 2019 când s-au cunoscut într-un local. Prima imagine cu iubita actorului este realizată lângă brad, din peisaj nelipsind fiica lor în vârstă de 7 luni.

ADVERTISEMENT

Fotografia a adunat peste 12.200 de aprecieri pe contul de Instagram, mesajele fanilor fiind dintre cele mai frumoase. „Așa da, nu știu de ce ai ascuns-o până acum” sau „Un tablou de nota 10”, sunt doar două dintre comentariile din partea internauților.

Actorul Augustin Viziru, iubita și fiica sa, Maria
Actorul Augustin Viziru, iubita și fiica sa, Maria (7 luni). Sursa foto: Instagram.com

Cunoscutul actor este extrem de mândru de partenera sa de viață, despre care a mărturisit la un moment cum a cunoscut-o. Cei doi se înțeleg de minune, actorul declarând în emisiunea lui Cătălin Măruță și cum o are trecută în telefon.

ADVERTISEMENT

„Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele.

Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? «Stăpâna»!

ADVERTISEMENT

Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate”, a mărturisit Augustin Viziru în show-ul „La Măruță” de la Pro TV, fiind extrem de zgârcit cu amănuntele despre blondină.

ADVERTISEMENT
Tags: