News

Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD, după ce în spațiul public au apărut imagini intime compromițătoare. Acuzațiile sunt grave

Aurel Bălășoiu, deputat de Argeș, a fost exclus din PSD, partidul anunțând că va vota pentru ridicarea imunității parlamentare
01.10.2022 | 21:04
Aurel Balasoiu a fost exclus din PSD dupa ce in spatiul public au aparut imagini intime compromitatoare Acuzatiile sunt grave
PSD este pregătit să ceară ridicarea imunității parlamentare Foto: Facebook Aurel Bălășoiu
ADVERTISEMENT

Partidul Social Democrat (PSD) a anunțat sâmbătă că a decis excluderea lui Aurel Bălășoiu, precizând că „se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat, în caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare”.

Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD, după ce în spațiul public au apărut imagini intime compromițătoare

Deputatul de Argeș a fost surprins în situații compromițătoare cu un minor, susțin surse citate de publicația Adevărul.

ADVERTISEMENT

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu”, au anunțat social-democrații. În anunț se face referire la încălcarea legii și a demnității umane.

„PSD nu tolerează în niciun fel încălcare a legii, a demnității umane și a moralei creștine”, se mai arată în mesajul conducerii social-democraților.

ADVERTISEMENT

Sursele citate susțin că excluderea deputatului vine ca urmare a apariției în publicația Gândul a unor imagini în care parlamentarul este surprins în situații compromițătoare cu un minor.

Cel care ar fi cerut excluderea de urgență a deputatului argeșean din partid a fost chiar șeful PSD, Marcel Ciolacu, imediat ce imaginile au apărut în spațiul public.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi este revoltător, așa ceva este inimaginabil, numai simplul fapt că a circulat așa ceva, nici nu cred că este nevoie să ai o chestiune care să fie formulată deja de către procuror”, au mai declarat sursele citate de publicația Adevărul.

Deputatul respinge acuzațiile

„Am luat act de decizia conducerii PSD, de excludere din partid a deputatului Aurel Bălășoiu”, a transmis PSD Argeș, care mai precizează că „se delimitează ferm de orice atitudine imorală și solicită de urgență demisia sa din Parlamentul României”.

ADVERTISEMENT

Aurel Bălășoiu a respins acuzațiile, susținând că nu recunoaște nici unul dintre faptele de care este învinuit.

„Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc!”, este răspunsul dat de parlamentar.

Aurel Bălășoiu este deputat de Argeș, la primul mandat în Parlamentul României.

Acesta ocupă și funcția de primar în Șerbănești, comuna Rociu din județul Argeș. Din 1991, până în 2004, a fost secretar al Consiliului Local, iar între anii 1981-1991, a ocupat funcția de contabil.

Potrivit informațiilor de pe pagina Camerei Deputaților, Bălășoiu a urmat Facultatea de Teologie a Universității Pitești, dar și Facultatea de Drept a Universității București.

Este membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice.

ADVERTISEMENT