Life

Aurel Pădureanu a dezgropat-o pe Cornelia Catanga, la un an de când a murit: „I s-a îndeplinit dorința”

Aurel Pădureanu a dezgropat-o pe Cornelia Catanga, la un an de când îndrăgita interpretă de muzică lăutărească a murit. Soțul artistei face lucrări la mormântul ei.
30.03.2022 | 00:00
Aurel Padureanu a dezgropato pe Cornelia Catanga la un an de cand a murit I sa indeplinit dorinta
Aurel Pădureanu face lucrări la mormântul Corneliei Catanga. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021, iar Aurel Pădureanu i-a făcut recent pomana de un an și a dezgropat-o pe regretata artistă, așa cum a promis.

Aurel Pădureanu a dezgropat-o pe Cornelia Catanga, la un an de când a murit

Soțul interpretei de muzică lăutărească încă este devastat de durere, la mai bine de un an de când aceasta s-a stins din viață, răpusă de COVID-19.

ADVERTISEMENT

La parastas au fost prezenți doar el și familia, iar ziua a fost una destul de grea pentru cântăreț. Pe vremea când trăia Cornelia Catanga, cei doi erau mereu înconjurați de oameni, dar acum lucrurile s-au schimbat.

Încă mai are multe rochii care i-au aparținut interpretei, dar are de gând să le doneze la un moment dat.

ADVERTISEMENT

„Pe 25 i-am făcut pomana de un an. A fost o durere uriașă, nu-mi vine să cred că este acolo. (…) Nu i-am dat toate hainele, are peste 200 de rochii, când o să găsesc o doamnă ca ea, o să le donez pe toate. Ea era extraordinar de dichisită.

Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit pentru că pe noi ne-au uitat toți. Când era Cornelia i-am ajutat pe toți și acum ne-au uitat.”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Înainte de a-i face pomana de un an, Aurel Pădureanu a primit aprobarea de a-și dezgropa soția. A decis să-i facă un cavou Corneliei Catanga, așa cum și-a dorit încă de anul trecut.

Artistului nu-i vine să creadă că deja a trecut un an de când femeia pe care a iubit-o nu mai este lângă el.

ADVERTISEMENT

„Am dezgropat-o și am făcut cavoul, acum aștept să vină să-l îmbrace în marmură. I-am îndeplinit dorința, gata, acum sigur e fericită. (…)

Eu simt o durere mare, nu pot să cred că a trecut un an și că ea este acolo, sunt distrus de durere, dar ei nu-i place să fiu așa, vrea să fiu bun și fericit.”, a mai spus Aurel Pădureanu.

ADVERTISEMENT